Weerbericht:
Bewolkt, af en toe regen en veel wind. Morgen winterse buien
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 104 km

Gewonde bij eenzijdig ongeluk

Toegevoegd: 01-11-2010, 01.59 uur - Update: 01-11-2010, 19.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
HENGSTDIJK - Bij een eenzijdig ongeval in Hengstdijk is zondagavond één persoon gewond geraakt.

Het incident werd rond 22.40 uur gemeld aan de Hengstdijksestraat. Door nog onbekende oorzaak raakte de 40-jarige bestuurster uit de gemeente Terneuzen van een personenauto van de weg en kwam op zijn kop in de sloot terecht. De brandweer moest uitrukken om het slachtoffer uit de auto te bevrijden. Het slachtoffer is met diverse breuken met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.


Omdat de exacte toedracht van het ongeval onduidelijk was is de politie een technisch onderzoek gestart. De weg was lange tijd volledig afgesloten voor het verkeer. Volgens de politie raakte de vrouw door onbekende oorzaak in de slip, raakte met de achterzijde van haar auto een boom en belandde vervolgens op de kop in de sloot.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren