Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhouding voor diefstal maiskolven

Toegevoegd: 07-11-2010, 18.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Zaterdag werd een 34-jarige man op heterdaad betrapt op het stelen van maiskolven van een perceel landbouwgrond aan de Kreekrakweg in Rilland.


Tegen de 34-jarige man uit de gemeente Woensdrecht is proces-verbaal aangezegd.

De man verklaarde dat de maiskolven bestemd waren voor zijn konijnen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ongeloof (9-11-2010 om 12:35)
Sjonge jonge zeg.. wat een drama.. Vroeger deden ouders niet anders met hun kinderen het land op om wat mais te plukken.. En als je die man dan betrapt, laat hem dan betalen voor de mais.. Om daar nu gelijk een proces verbaal van te laten maken.. belachelijk zeg..
Gianna (9-11-2010 om 12:21)
@Www. Wordt Www nou echt armer als zijn fiets wordt gestolen??? Het gaat om het principe: van andermans spullen afblijven. Als iedereen met een konijn een maiskolf komt halen, dan houdt deze boer er zelf nog maar een paar over.....
Annet (9-11-2010 om 10:05)
@www als je dit al gaat goedpraten moet je ook niet zeuren over winkeldieven en inbrekers. Het gaat idd om het pricipie. Het zijn de inkomsten van die boer. Hoe zou jij het vinden als je baas aan het einde van de maand zegt ik heb even 300 euro minder salaris betaald want ik wil een nieuwe auto?
Marien (9-11-2010 om 09:38)
Als het voor de oogst geplukt wordt vind ik het inderdaad gewoon diefstal, na de oogst blijft er nog genoeg over voor de konijnen en ik kan me niet voorstellen dat een boer daar moeite mee heeft..
Mar (9-11-2010 om 08:35)
@B: Ja, van de meeste boeren mag dat ook, NA de oogst. Net wat je zegt; het land word toch weer omgeploegd. @Joris: Wat vind jij ervan als mensen dit NA de oogst doen? En nadat ze het netjes gevraagd hebben natuurlijk!
Www (8-11-2010 om 23:13)
Wordt een boer nou echt armer van een paar maiskolven??? kom op zeg waar gaat dit over belachelijk. pak de echte criminelen aan , gaat hier ons belastinggeld naartoe?
Cookie-instellingen beheren