Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhouding voor diefstal maiskolven

Toegevoegd: 07-11-2010, 18.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Zaterdag werd een 34-jarige man op heterdaad betrapt op het stelen van maiskolven van een perceel landbouwgrond aan de Kreekrakweg in Rilland.


Tegen de 34-jarige man uit de gemeente Woensdrecht is proces-verbaal aangezegd.

De man verklaarde dat de maiskolven bestemd waren voor zijn konijnen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A. (8-11-2010 om 18:12)
Bijzonder dat beide reacties op dit bericht tegen mij gericht zijn. Ik ben niet aan het stelen geweest!
Bert (8-11-2010 om 13:52)
@A,ik zou de volgende keer diegene met het emmertje aanspreken, en vragen of diegene dit normaal vindt. Of je krijgt een antwoord zoals Rob omschrijft, of je krijgt een grote mond, of je krijgt een paar tikken. Politie!!! ik kan 1001 dingen bedenken die ze beter hadden kunnen doen.
Rob (8-11-2010 om 10:08)
@a Waarom deze mensen met een emmertje lopen waarom is dat laag ? je moet mensen niet zo laag aankijken mischien heb jij het beter dan deze mensen,zij moeten mischien met een laag inkomen deze maand rondkomen,meestal laat de boer deze mensen restant uien of aardappels van het land halen.
Jan de Wind (8-11-2010 om 08:08)
Beste A. Je ziet het best vaak maar heb je er ook al eens wat tegen gedaan. Of trek je alleen een grote broek aan op een forum als dit?
A. (7-11-2010 om 20:59)
Ik zie dat best vaak dat mensen met een emmertje uien en dergelijke jatten. Hoe laag kan je zinken? Mooie boel als iedereen dat zou doen. Op een kar door het dorp rijden en bekogelen met maiskolven zou ik zeggen! En de boer gratis helpen bij de oogst.
Cookie-instellingen beheren