Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhouding voor diefstal maiskolven

Toegevoegd: 07-11-2010, 18.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - Zaterdag werd een 34-jarige man op heterdaad betrapt op het stelen van maiskolven van een perceel landbouwgrond aan de Kreekrakweg in Rilland.


Tegen de 34-jarige man uit de gemeente Woensdrecht is proces-verbaal aangezegd.

De man verklaarde dat de maiskolven bestemd waren voor zijn konijnen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (8-11-2010 om 20:43)
Ik vind dit niet veel anders dan stelen in een supermarkt. Als we allemaal een emmertje gaan 'halen' blijft er voor de boer niet meer veel over om te verhandelen.
B. (8-11-2010 om 19:49)
Heel vaak vragen mensen ook gewoon toestemming aan de boer om de nagelaten producten van het land te halen. En zolang het nou na de oogst is... Daarna wordt toch het land weer omgeploegd. Blijkbaar was die man uit het nieuwsbericht illegaal bezig, maar dit hoeft niet voor iedereen te gelden!
Joris (8-11-2010 om 19:49)
Heb hier vorig jaar ook al iemand van ons land gestuurd, die vóór de oogst onze uien aan 't jatten was. Dit jaar (helaas telaat)zagen we gewoon iemand wegrijden nadat hij ook een zak uien geraapt had voor de oogst, Het is niet veel schade, maar het gaat om het principe, en respect voor de boer.
Freek (8-11-2010 om 19:24)
Bizar zeg; er zijn hier mensen die jatten OK vinden! Benieuwd of ze dat ook nog zouden vinden als het om hun spullen gaat.
A. (8-11-2010 om 18:19)
@Rob: Ik heb het inderdaad goed. Maar toen dat niet zo was, ging ik nog altijd niet uit stelen. Ik heb nog een baantje gezocht naast mijn fulltime baan zodat ik wél voor mezelf kon zorgen. Misschien heeft die boer ook wel een laag inkomen hoe hard hij ook werkt. Maar stelen mag hoe dan ook nooit!
A. (8-11-2010 om 18:15)
@Jan de Wind: Nee, ik heb ze inderdaad nooit aangesproken. Maar als ik als vrouw mijn hardlooprondje doe in het donker durf ik ook simpelweg geen groepje grote kerels aan te spreken op hun gedrag. Laf? Misschien. Maar moet ik dan nu harder aangepakt worden dan de dief in Rilland? Beetje flauw.
Cookie-instellingen beheren