Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Taxi botst met scooterrijder Vlissingen

Toegevoegd: 16-11-2010, 09.21 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 65-jarige scooterrijder uit Vlissingen is maandag rond 15.00 uur aangereden op de kruising Bloemenlaan/Vincent van Goghlaan in zijn woonplaats.

Een 24-jarige taxichauffeuse uit dezelfde woonplaats reed de man aan. Zij verleende de man geen voorrang waar hij dit wel had. Hij kwam ten val en bleef op zijn rug op de grond liggen.


De man liep een gat in zijn hoofd op en is naar het ziekenhuis vervoerd door een ambulance.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissingse (17-11-2010 om 09:57)
Voorrang krijg je,dat neem je niet.
B. (17-11-2010 om 09:21)
Nounou Jan, idd, wat een onzin! Ongeluk zit in een klein hoekje. Nou Pb je zegt t al, de taxi kwam van links!!!! Beterschap voor de man!
Mar (17-11-2010 om 08:16)
@Jan:een voorrangsFOUT is in jouw ogen een misdaad? Tjonge, vreemde kijk heb jij op de wereld zeg!Zelf natuurlijk geheel en al foutloos door het leven gegaan? Gelukkig denkt niet iedereen zo; het wordt er op die manier bepaald niet gezellger op!
Marije (17-11-2010 om 07:35)
Voorrang "hebben" betekend niet dat je niet op moet letten! Een fout is zo gemaakt; dat kan ècht iedereen overkomen.. Vind dat er dan ook nogal hard geoordeeld word . Bekijk het eens vanuit je eigen ogen; jou kan zoiets ook overkomen; wil je dan ook dat mensen zo reageren? Sterkte voor beiden!
Bas (17-11-2010 om 05:56)
Jammer hoe kortzichtig Jan reageert, mischien leeft Jan in isolement zonder deel te nemen aan het verkeer. Mijn medeleven gaat uit naar jou familieleden en direkte omgeving. Domheid is helaas iets wat niet te genezen valt, Jan probeer alsjeblieft de tekenen van je domheid wat meer te onderdrukken.
Mike (16-11-2010 om 22:55)
,iedereen maakt wel eens een voorangs foutje,meestal gaat het goed omdat de andere persoon van rechts ook hoort te weten dat je het moet krijgen ipv nemen,kan me eerlijkgezegt meer ergeren aan mensen die 60 rijden van goes richting zeelandbrug ivm mist terwijl je 100 meter verderop de autos al ziet,
Cookie-instellingen beheren