Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
115 files van totaal 430 km

Mishandeling in Zeelandhallen Goes

Toegevoegd: 28-11-2010, 19.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Zaterdagavond is in Goes een 40-jarige vrouw uit die plaats aangehouden. De vrouw wordt ervan verdacht een 19-jarige vrouw uit de gemeente Goes te hebben mishandeld in de Zeelandhallen aldaar.
 
Het slachtoffer kreeg een stomp in haar gezicht en viel op de grond. Ze heeft zich laten behandelen in het ziekenhuis.


De verdachte is in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Esther (29-11-2010 om 09:53)
Ik vind zinloos geweld heel respecktloos en iedereen weet dat als je naar een concert gaat dan wordt er gedanst en gesprongen en als je je daar bij voorbaat al aan ergert gaat er dan NIET naar toe ik ben enorm kwaad op dat vreeselijk mens die dit gedaan heeft heb er geen woorden voor!
Lydia (29-11-2010 om 09:29)
Ik vind ten alle tijden dat je niet mag slaan die dreun is zo hard aangekomen dat mijn vriendin er paar weken zoet mee is om mens zo te mishandelen daar heb ik geen woorden voor kan er alleen maar boos om zijn.
Zeelandhalbezoeker (28-11-2010 om 21:59)
Stond er met mijn neus boven op en het is dus echt niet zo gegaan als dat hier beschreven is! En de reden dat er geslagen is, ik kan me het helemaal indenken (al is slaan nooit goed natuurlijk) ik heb me staan verbijten om het gedrag van de 19 jarige vrouw!
Cookie-instellingen beheren