Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt voor asfalteerders

Toegevoegd: 08-12-2010, 13.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In Zeeland zijn Engelse asfalteerders actief die teveel geld vragen voor hun werk en/of dit werk niet goed uitvoeren. De politie Zeeland wil graag weten wie slachtoffer is geworden van deze praktijken.

De Engelse asfalteerders bieden hun werkzaamheden aan huis aan en kunnen daarbij erg intimiderend of bedreigend overkomen. Bovendien moet er vaak flink betaald worden voor het asfalt waarvan de kwaliteit niet voldoet aan het Bouwstoffenbesluit Wet Bodembescherming. Tevens kan er sprake zijn van oplichting.


De politie vraag mensen die het slachtoffer zijn geworden van de Engelse asfalteerders zich te melden via 0900-8844 of rechtstreeks via e-mailadres [email protected].


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sabrina (8-12-2010 om 16:32)
Ieder jaar komen ze dus weer terug!! trap er echt niet in.
Frans ! (8-12-2010 om 16:21)
Die zijn blijkbaar al jaren aan de gang.Is ooit eens op een of ander oplichtingsprogramma geweest.Oppakken die handel.
Johanneke (8-12-2010 om 16:10)
Lollllll hahah, hier zijn ze ook geweest. en ze weten niet van ophouden, oprit zou er in hun ogen héél slecht uit zien, en dient meteen behandelt te worden. én as ik hun geloven mag? zou de vrachtwagen met asfalt al klaar staan om meteen te beginnen
Zeeuwsvlaamse (8-12-2010 om 14:53)
Nu wéér al!!! kunnen ze dat slechte (afgekeurde) asfalt nu nog steeds kwijt. Dat de mensen er nog intrappen!?!? Als je het moet laten repareren, ben je goedkoper uit door het gelijk door erkende bedrijven te laten doen. Snap trouwens niet dat dat zomaar mag.
Cookie-instellingen beheren