Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 58 km

Verdronken hond geborgen

Toegevoegd: 15-12-2010, 10.11 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Leden van de reddingsbrigade Zierikzee-Duiveland hebben zondag het stoffelijk overschot geborgen van de hond die begin december verdronk in het Kaeskeswater in Zierikzee.

Zondagmiddag werden leden van de Reddingsbrigade Zierikzee-Duiveland gealarmeerd door vrijwilligers van de dierenambulance. Voorbijgangers hadden een hond zien drijven in het Kaeskeswater. De reddingsvlet werd uit de stalling gehaald en naar het Kaeskeswater vervoerd. Ter hoogte van de Baninklaan is de boot te water gelaten.


De leden van de reddingsbrigade hadden de hond snel gelokaliseerd. Na het dier aan boord te hebben genomen is de boot naar de kant gevaren, waar de mensen van de dierenambulance deze hebben overgenomen. Op dat moment bleek dat het ging om de hond welke op 3 december door het ijs zakte. De vrijwilligers van de dierenambulance hebben zich verder ontfermt over de zaken rond de hond.

Leden van de reddingsbrigade hebben hun boot getrailerd en teruggebracht naar de stalling.

Zie ook:
- Hond verdronken, vrouw onderkoeld (03-12-2010)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (15-12-2010 om 16:48)
@Hondenvriend: Zo werkt het niet alleen met honden hoor, maar ook met mensen, katten en andere dieren.
Hondenvriend (15-12-2010 om 10:51)
Vreselijk als je je hond kwijtraakt en zo een 10 dagen later word ie gevonden je weet dat je hond verdronken is maar je wil m graag bij je hebben zodat je op een waardige manier afscheid kan nemen veel sterke voor de vrouw