Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 150 km

Vier jongens opgepakt voor diefstal

Toegevoegd: 24-12-2010, 11.13 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - In de Kloosterlaan in Sas van Gent werden donderdag even na 16.00 uur vier jongelui van 15 en 16 jaar uit Sas van Gent aangehouden.
 
Zij werden ervan verdacht rond 15.30 uur in de Canadalaan een tas uit een fietstas te hebben gestolen. De tas met de gehele inhoud, behalve de portemonnee, werd even later teruggevonden. Bij de jongens in de directe omgeving lager spullen uit de portemonee, zoals pasjes, persoonlijke papieren, enz.


De vier jongens hebben een verklaring afgelegd en een van hen bekende de tas uit de fietstas te hebben weggenomen. Ze zijn inmiddels allemaal weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (24-12-2010 om 13:44)
Het word steeds gekker hieri n sas 14 en 15 jaar schande is het diel ui hun fam zit zeker in de bijstand dat ze stelen opsluiten in torentijd de hele kerst
Michel (24-12-2010 om 11:45)
Laat ze de kerst eens doorbrengen in een celletje zonder tv en playstation.........of laat ze de afwas van het kerstdiner in de verzorgingshuizen maar doen ! kansloze figuren !
Cookie-instellingen beheren