Weerbericht:
Zonnig, op de Wadden kans op mist. Vannacht lokaal mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand Nisse nog niet onder controle

Toegevoegd: 29-12-2010, 17.31 uur - Update: 29-12-2010, 18.14 uur
Door: Roland de Jong
NISSE - De grote woningbrand aan het Dorpsplein in Nisse is nog niet meester. kort geleden werd de brand opnieuw uitslaand bij het dak.


Even na vijf uur werd de brand op de bovenverdieping van de woning opnieuw heviger. Er kwamen opnieuw vlammen uit het dak. Dit keer bleven de vlammen langere tijd zichtbaar. Momenteel komen er nog steeds af en toe vlammen uit het dak.

De brand werd vanmiddag rond tien voor half vier ontdekt. Sindsdien is een flink aantal brandweerlieden bezig met de bestrijding ervan. Inmiddels is nog een extra brandweervoertuig ingezet. Het gaat om een speciaal schuimblusvoertuig.

Rond kwart over zes was een groot deel van het dak beschadigd. Een flink aantal dakpannen is naar beneden gevallen. Dankzij de afzetting raakte hierbij niemand gewond.


Zie ook:
- Grote woningbrand Dorsplein Nisse  (29-12-2010)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Simone (30-12-2010 om 12:30)
Dit is een tragedie voor de bewoners. Je verliest niet alleen je hele hebben en houden, maar ook de nasleep van een brand is afschuwelijk. Dit zijn onze brandweermensen zich allemaal zeer bewust, maar met waaghalzerij schiet je niets op. Petje af voor deze mensen die alles doen wat ze kunnen.
Brand (30-12-2010 om 09:45)
Ik zie hier erg veel berichten die duidelijk van het bekende klok en klepel verhaal zijn. Zeker omdat men geen eens weet wat er aan besluitvormingen zijn geweest bij deze brand, erg knap om dan nu al conclussies daar aan te verbinden.
Mar (30-12-2010 om 08:19)
@Brandweerman: Dank voor de uitleg; ik wist b.v. niet dat de temp. zo hoog kon oplopen. Petje af voor jullie: het is gevaarlijk en verantwoordelijk werk wat jullie doen, en een pluim mag ook wel eens gegeven worden.
Dorpsbewoonster (30-12-2010 om 08:19)
Wat zitten jullie allemaal slap te ouwehoeren het is weer duidelijk de beste stuurlui staan weer aan wal een brandweerman weet heel goed wat ze doen het is niet de bedoeling dat er doden gaan vallen he we hebben de brandweermannen nog hard genoeg nodig
MMMM (29-12-2010 om 23:01)
Niet alleen je huis, maar gewoon alles. Dat is triest. Niets meer van jezelf, dan wat je aan hebt. Heel veel sterkte
Willy (29-12-2010 om 22:38)
Binnen-buiten voor of achter het hekje, veiligheid voor alles! Maarre... ik heb het echt wel te doen met de bewoners, je zou tussen kerst en oud en-nieuw je huis zo kwijtraken. Sterkte hoor.
Cookie-instellingen beheren