Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man slaat broer ziekenhuis in

Toegevoegd: 29-12-2010, 19.56 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de nacht van dinsdag op woensdag is in een woning in de Breitnerlaan in Vlissingen een 29-jarige Pool aangehouden wegens mishandeling.

De man was voor de Kerstdagen overgekomen voor een familiebezoek. Hij kreeg in de woning van zijn 42-jarige broer ruzie en mishandelde zijn broer zodanig dat deze in het ziekenhuis moest worden opgenomen.


De 29-jarige man is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bloem (31-12-2010 om 06:43)
Wat zijn jullie stoer zeg met julie uitspraken wagelijk en jullie hollanders zijn tig x zoveel erger in het laten en doen te lui dat ze hun handen te laten wapperen bij vies werk nee dan zijn de buitelanders weer oke voor jullie moeten jullie schamen en niet zo discrimineren
Theo Stam, Middelburg (31-12-2010 om 00:08)
@NL PL, je weet helemaal niets over Nederland en hoe uitbuitarbeiders tegen elkaar uitgespeelt worden, dat blijkt uit jou reactie. Er zijn/ waren altijd zat Nederlanders die zwaar en vuil werk wilden doen, maar regels die dat belemmerden. Marokkanen en Turken hebben hier ook hard gewerkt, schaam je!
Pam (30-12-2010 om 22:30)
@VdVonck: Iedereen die belasting en zorgverzekering betaalt ondervindt hier persoonlijke hinder van. Als wij op vakantie zijn, moeten we voor ziekenhuishulp betalen. Maar Nederland zal als braafste jongetje uit de klas ook op dit gebied wel "gastvrij" willen zijn vrees ik.
Vooroordeeltje (30-12-2010 om 22:01)
@NL PL, goed dat je het opneemt tegen de vooroordelen die bestaan over Polen. Wel een beetje jammer dat je vervolgens alle bevolkingsgroepen die eindigen op ANEN uitmaakt voor klaplopers. Kan je hieruit concluderen dat alle Polen lange tenen hebben en discrimineren?
Tommie (30-12-2010 om 21:17)
@NL PL, waar haalt u het lef vandaan om te zeggen dat Polen klussen doen die NLders niet willen? Ik mag hopen dat dit geen mening is van de doorsnee Pool!
NL PL (30-12-2010 om 20:08)
Je kan beter wat meer klagen over al die marokanen en antilianen die hier ons geld ontvangen met hun uitkeringen! Polen die werken voor 2 en doen zelfs klusjes die JULLIE nederlanders niet willen! Denk dus na voordat je wat uitkraamt op internet.
Cookie-instellingen beheren