Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 26 km

Mislukte plofkraak pinautomaat

Toegevoegd: 31-12-2010, 13.43 uur - Update: 20-10-2016, 15.43 uur
De automaat is inmiddels buiten gebruik gesteld. De automaat is inmiddels buiten gebruik gesteld.
De automaat is inmiddels buiten gebruik gesteld.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Onbekenden hebben vannacht in 's-Heerenhoek geprobeerd een geldautomaat op te blazen.


Volgens de politie is de mislukte plofkraak rond 05.15 uur gepleegd bij de Rabobank-automaat aan de Deken Holtkampstraat. Agenten die kort ter plaatse kwamen, hebben ontploffingsmaterialen op de automaat aangetroffen waarna de straat werd afgezet. Door de brandweer zijn de automaat en de ontploffingsmaterialen onderzocht. Door de politie is een sporenonderzoek ingesteld.

In 's-Heerenhoek is, vermoedelijk tussen donderdag en vrijdag een accu uit een auto weggenomen. Op de Werrilaan is vrijdagochtend een gasfles aangetroffen. Mogelijk heeft dit iets te maken met de poging tot plofkraak.

De politie verzoekt mensen die iets gezien hebben in de omgeving van de Deken Holtkampstraat of de Werrilaan zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844. Mensen die liever anoniem willen blijven kunnen ook bellen naar Meld misdaad anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

De pinautomaat is inmiddels buiten gebruik gesteld. Voor de automaat is een houten plaat bevestigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (31-12-2010 om 14:58)
Okee !!! Nu en dan kan je niet pinnen bij deze automaat ivm storing maar dit is wel een erg rare manier om je fustraties te uitten dus gewoon camera toezicht op al die pinautomaten en misschien flikken ze het dan niet meer. PS: Deze staat ook erg uit het zich hoor !!!
.... (31-12-2010 om 14:07)
Ga zo door nog ff en we kunnen nergens meer geld halen
Cookie-instellingen beheren