Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 301 km

Gestolen auto blijkt weggesleept

Toegevoegd: 04-01-2011, 15.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Een auto die als gestolen was opgegeven, blijkt te zijn weggesleept door de politie. In de nacht van zondag op maandag verdween de auto uit de Van Halewijnstraat in Axel.


De eigenaar deed aangifte, maar de politie vergat te controleren of de auto was weggetakeld. Dat was gedaan, nadat een andere auto ‘s nachts tegen de geparkeerde auto aangereden was.

De auto raakte beschadigd en lekte vloeistof. De dader is doorgereden na de aanrijding.

Zie ook:
- 03/01/2011: Diverse autoinbraken in Zeeland


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (4-1-2011 om 17:33)
misschien hadden de dienstdoende agenten éérst het kenteken kunnen opvragen,de eigenaar op de hoogte brengen..vóórdat ze een takelwagen inzetten ?
F (4-1-2011 om 16:27)
Huh?Dus als ik t goed begrijp is de auto s nachts aangereden door een onbekende, vervolgens lekt hij en heeft politie daarom de auto weg laten slepen zonder de eigenaar in te lichten?? Raar verhaal..is er de afgelopen dagen toevallig ook ergens een politieauto met schade aangeboden? 1+1=2 namelijk
Cookie-instellingen beheren