Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man verlaat plaats ongeval Goes

Toegevoegd: 09-01-2011, 18.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Zondagmorgen is een 20-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland aangehouden.

De man was op de Deltaweg in Goes de macht over het stuur verloren en tegen een lantaarnpaal aangereden.


Hij had zijn voertuig daarna geparkeerd en was te voet vertrokken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (10-1-2011 om 22:38)
Wat een achterlijke reacties zeg! Je hoort het ongeval altijd te melden, vervolgens geeft de politie wel aan wat je kunt doen. En vrieskou? Iedere auto heeft een kachel! Wou meneer naar schouwen lopen dan? Wil jullie weleens horen als er eentje op jullie auto zit o.i.d. en ervandoor gaat!
Judge dredd (10-1-2011 om 13:11)
Zie daar, het rechtssysteem dolgedraaid. Heb je een ongelukje ? dan moet men dus in de vrieskou wachten tot men dood neervalt. anders bent u in overtreding en een crimineel. Nu heb ik totaal geen respect meer ! klaar en over,einde ! nederland is een corrupte politiestaat, KLAAR UIT !
Condor (10-1-2011 om 10:09)
Dat is toch ook vrij simpel? De politie heeft aangegeven niet meer voor ieder ongevel(letje) uit te rukken. Moet die man dan blijven zitten tot er bij toeval een eventuele getuige langs komt of zo??
Piet Polletiek (9-1-2011 om 22:53)
Had deze man misschien géén GSM en is hij hulp gaan halen? Als dat waar is, wordt er misbruik gemaakt van het wetsartikel dat men de plaats van het ongeval niet mag verlaten!!!!!
Cookie-instellingen beheren