Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt eigenaar bakken

Toegevoegd: 28-01-2011, 14.12 uur
De politie zoekt de eigenaar van deze bakken. De politie zoekt de eigenaar van deze bakken.
De politie zoekt de eigenaar van deze bakken.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong
YERSEKE - De politie is op zoek naar de eigenaar van twee roestvrijstalen bakken. Vermoedelijk zijn deze bakken afkomstig van diefstal, maar bij de politie is daarvan nog geen aangifte gedaan.

Op 20 januari werden aan de Kreeft in Yerseke een 32-jarige man uit de gemeente Halderberge en een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor diefstal van metalen. Achter de auto waarin ze reden was een aanhanger gekoppeld met daarop de twee bakken.


De bakken hebben een inhoud van ongeveer 1 kuub en op de bodem lagen graanresten. Bent u de eigenaar of heeft u informatie over de herkomst van de bakken? Bel dan met de politie op 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren