Weerbericht:
Tropisch warm, later vanmiddag en vanavond stevige onweersbuien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Ergernissen motorrijders onderzocht

Toegevoegd: 02-02-2011, 16.02 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De verkeerspolitie van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) is een enquête gestart om zo te achterhalen waaraan motorrijders zich het meest ergeren in het verkeer.

Deelnemers aan de vragenlijst komen in aanmerking voor een trainingsdag. Ze krijgen dan op hun eigen motor les van motorinstructeurs van het KLPD. Deelnemers komen alleen in aanmerking als ze tijdens de trainingsdagen op 26 maart en 2 april all risk verzekerd zijn.


Meedoen? De enquête is hier te vinden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (4-2-2011 om 21:20)
Ik snap niet waarom jullie zo tegen mekaar aan het zeiken zijn zeg. Jullie moeten allemaal uitkijken of je nou motor of auto rijd, er zitten overal wel aso's tussen jong en oud, jullie zijn net voetbal hooligans die zeggen wie er beter zijn/is.
Loud pipes save lives (4-2-2011 om 18:35)
Waarvoor denk je dat er motoren zijn met veel geluid?? juist dan kijken ze teminste. en die file?? tja je mag er tussendoor. een motorrijder zie je toch echt nooit bellend achter het stuur je moet je aandacht hebben bij die ..... in een auto die dat wel doen en juist dan jou niet zien"zucht"
Duc749 (4-2-2011 om 17:06)
Nog een nabrander. Hoevaak zien we geen "ruzienende"automobilisten die dan op gevaarlijke wijze door het verkeer elkaar gaan najagen danwel middelvinger opstekend corrigeren. Ooit weleens 2 motorrijders dit zien doen..........................? Om maar te zwijgen over gevecht om een parkeerplaats.
Willem (4-2-2011 om 14:35)
Als je een auto bestuurt heb je 4 wielen. denk er eens aan dat een motorrijder slechts 2 wielen heeft en sneller in onballans en slip raakt dan een auto. geef elkaar de ruimte, zit niet achter je stuur met het idee : "en IK heb lekker voorrang" al heb je voorrang, je mag het nooit nemen.
Ergenissen op motorrijders (4-2-2011 om 12:15)
Herinneren jullie je deze nog? http://hvzeeland.nl/Nieuws/Item?nid=13650 Dode bij ongeval Wilhelminadorp De 19-jarige bestuurder van een personenauto uit de gemeente Kapelle kwam door onbekende oorzaak op de andere weghelft terecht. Daar kwam de auto in botsing met een motorrijdster
Mar (4-2-2011 om 09:36)
Ik heb nog wat nuttigs kunnen halen uit al het gekat over en weer. Twee reacties hebben het over ruitensproeiers aanzetten als er een motor achter je zit. Kijk, daar heb ik nooit bij stilgestaan; daar kan ik wat mee! En verder: de weg gebruik je samen; LIVE &LET LIVE!