Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Nieuwdorp

Toegevoegd: 08-02-2011, 09.29 uur - Update: 08-02-2011, 11.50 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - Bij een ongeluk op de Europaweg Oost in Nieuwdorp is iemand vanochtend zwaargewond geraakt.

Het slachtoffer zat in een personenauto en kwam rond 07.00 uur nabij de kruising met de Luxemburgweg in botsing met een bedrijfsbusje. De 48-jarige Vlissinger wilde op de kruising linksaf slaan richting Nieuwdorp. Hij verleende daarbij echter geen voorrang aan de bestuurder van het busje, een 41-jarige man uit de gemeente Borsele.


De 41-jarige kon een aanrijding niet meer voorkomen en botste op de personenauto. De Vlissinger kwam bekneld te zitten. De brandweer kwam ter plekke om de gewonde uit zijn benarde positie te bevrijden. Toen de toestand van de patiënt verslechterde, werd de traumahelikopter ter plekke gevraagd.

De Rotterdamse helikopter landde op een nabij gelegen veldje. De gewonde is uiteindelijk met de helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam. Volgens de politie had de man een hoofdwond en mogelijk heupletsel. De bestuurder van het bedrijfsbusje raakte niet gewond. Hij was wel erg geschrokken.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (8-2-2011 om 17:48)
Dat was een kwestie van tijd, sinds ze de spoorwegovergang verplaatst hebben naar dat punt is het een gevaarlijke sitouatie geworden, direktie en personeel van de omliggende bedrijven vragen al sinds het begin of de beveiliging beter kan, maar er gebeurt gewoon niets, misschien moet er eerst een dode vallen voor ze de ernst er van inzien.
Olivier (8-2-2011 om 12:55)
Zag er niet best uit, sterkte!
Jeroen (8-2-2011 om 12:27)
Sterkte allemaal. Ziet er niet fris uit.
Collega van gewonde (8-2-2011 om 09:40)
Het ongeval is gebeurd om 07.05uur en pas om 7.40u en 7.50u zijn door de politie de ambu en brandweer gealarmeerd.!
Cookie-instellingen beheren