Weerbericht:
Vannacht lokaal mist, overdag een enkele bui. Zondag meer buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Geld geind bij controles Goes

Toegevoegd: 10-02-2011, 20.48 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Donderdag zijn op verschillende locaties in Goes verkeerscontroles gehouden waarbij de politie en de belastingdienst Zuid-West gezamelijk de passerende voertuigen hebben gecontroleerd op verkeerstechnische zaken en gedragingen.

Door de belastingdienst werd aan de hand van kentekenregistratie gecontroleerd of de bestuurders hun belastingaanslagen tijdig hadden betaald. Door motorrijders van de politie werden de auto’s die aanleiding gaven voor een nadere inspectie naar de controleplaatsen geleid.


De belastingdienst heeft vandaag in verband met openstaande belastingzaken beslag gelegd op 16 auto's. Er werden 3 auto’s direct afgevoerd. Elf bestuurders hebben hun belastingschuld direct aan de deurwaarders betaald. Het ging in totaal om 3.180 euro.

De politie bekeurde drie bestuurders voor het niet dragen van een gordel. Eén bestuurder kreeg een boete voor het voeren van een onjuiste kentekenplaat op een aanhanger en één automobilist kreeg een bekeuring voor het gebrek aan een geldig rijbewijs. Daarnaast kregen zes automobilisten een bekeuring wegens te donkere autoruiten (Tintman).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joost (11-2-2011 om 16:19)
Het heeft alleen al meer geld gekost om deze actie met zoveel mensen op touw te zetten. En wie betaalt dat.. Heel werkend Nederland. Ronduit belachelijk!
Gianna (11-2-2011 om 12:01)
Levert in elk geval op dat wij, als eerzame burgers, niet voor deze wanbetalers hoeven op te draaien!
Arie (11-2-2011 om 01:42)
Maar wat heeft deze actie nu werkelijk opgeleverd en wat was nu eigenlijk het doel ervan, is mij niet helemaal duidelijk, preventief is het namelijk niet en oplossend ook niet..
Pedro (10-2-2011 om 21:22)
Ziet er naar uit dat de pot leeg is. Pffff 3.180 Euro. Alsof ze niets anders te doen hebben bij de politie. Mogen ze geen bonnen quota schrijven beginnen we met dit soort acties. En uh belastingdienst, waarom krijg ik een hoop gedonder als ik niet zou betalen en deze mensen niet?