Weerbericht:
Tropisch warm, later vanmiddag en vanavond stevige onweersbuien
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Jongens ernstig gewond

Toegevoegd: 27-02-2011, 14.23 uur - Update: 27-02-2011, 18.20 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In het stadsgewestelijke Vrijburgbad in Vlissingen zijn zondagmiddag twee jongens ernstig gewond geraakt.

Volgens de politie kwam rond 12.40 uur de melding  binnen dat een jongen ten val was gekomen in het zwembad aan de Sportweg. Twee ambulances, een rapid responder en de traumahelikopter uit Rotterdam werden ter plekke geroepen. Het bleek uiteindelijk te gaan om twee jongens die ernstig letsel hadden opgelopen.


Wat er precies is gebeurd, kon de politie ook vanavond nog niet zeggen. De jongens bleken wel bij kennis te zijn. Ze zijn met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd. De helikopter is ook naar Goes gevlogen. Het traumateam is geland bij het ziekenhuis. De brandweer van Goes stond hierbij stand-by.

Over de huidige toestand van de jongens is niets bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moi (1-3-2011 om 11:46)
@Eddy: ze zitten misschien wel op zwemles!? Bovendien is het niet zo gek als je 6 of 8 bent en je hebt nog geen diploma, hoor. Ben het wel mee eens dat je als ouder dan extra alert moet zijn. Trouwens ook als ze wel diploma hebben!
Een moeder (28-2-2011 om 22:00)
Wat een reacties weer hier ,zelf als een kind wel een diploma heeft kan zoiets gebeuren maar om gelijk de moeder de schuld te geven zij heeft dit echt niet gewild hoor ,denk toch eens na voor je zoiets opschijft. sterkte voor de jongens en de ouders
Eddy (28-2-2011 om 16:12)
6? en 8???jaar oud en dan nog niet kunnen zwemmen? en als je dan al met je kinders naar t zwembad gaat, dan hou je ze toch goed in de gaten?!
Yolanda (28-2-2011 om 14:33)
Min vader heeft het zien gebeuren en de moeder zat op het moment van gebeuren gezellig te kletsen in het bubbelbad met een paar andere vrouwen. Iemand anders heeft haar er toen op gewezen dat haar kind in het water lag. Kinderen die nog geen diploma hebben moet je gewonn in de gaten houden!!
Wesley (28-2-2011 om 13:10)
Ik stond er zo'n 8 meter vandaan er werd snel ingegrepen door badmeesters en andere mensen, Beide jongens moesten gereanimeerd worden gelukkig leven ze nog als je dit ziet is het heel erg om mee te maken ik wens de familie en de jongens zelf veel sterkte en hopen dat ze beter worden.
Mama (28-2-2011 om 12:25)
Als ik met mijn kinderen (zonder diploma) in het zwembad ben, MOET ik ze bandjes aan doen omdat ze anders het water niet eens inmogen. Vind het dus wel erg appart dat als die kindjes geen diploma hadden, zonder bandjes het water in mogen. En dan nog verlies ik ze niet uit het oog!!!!!!