Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Arrestatie na woninginbraak

Toegevoegd: 27-02-2011, 16.03 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar twee diefstallen in Hulst en Meliskerke. Er is één aanhouding verricht.

Vrijdagmiddag rond 17.45 uur werd een 30-jarige man uit de gemeente Terneuzen op de Truffinoweg in Hulst aangehouden wegens diefstal. De man wordt ervan verdacht eerder die dag uit een woning aan dezelfde straat een televisie te hebben weggenomen.

Tussen vrijdagavond 19.15 uur en vrijdagnacht 00.05 uur werd er ingebroken in een woning aan de Molenwerf in Meliskerke. Uit de woning zijn sieraden met een totale waarde van duizenden euro's weggenomen. De toegang tot de woning is geforceerd. Het totale schadebedrag is onbekend.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (28-2-2011 om 00:30)
Deze 30jarige terneuzenaar zal wel een slechte jeugd gehad hebben, kopje thee drinken een standje geven, en hup hij staat weer op straat.