Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee aanhoudingen voor winkeldiefstal

Toegevoegd: 03-03-2011, 23.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Donderdagmiddag rond 12.25 uur zijn, aan de Walstraat in Vlissingen, een 30-jarige vrouw uit Valkenswaard en een 46-jarige vrouw uit Eindhoven, aangehouden wegens winkeldiefstal.

Het tweetal is op heterdaad betrapt op diefstal van verschillende goederen bij een boekhandel aan de Walstraat. Verder bleek dat in de bestelauto van de vrouwen nog meer goederen, afkomstig van diefstal uit verschillende winkels in Vlissingen, lagen.


Dit was onder andere kleding met een totale waarde van honderden euro's. Alle van diefstal afkomstige goederen zijn in beslag genomen evenals het voertuig waar de vrouwen zich mee verplaatsten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (4-3-2011 om 10:02)
Het lijkt wel een nieuwe trend of zo; je pakt je auto, rijdt naar een andere stad en plundert vervolgens een aantal winkels.....nou ja!
Cookie-instellingen beheren