Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Geldboetes en aanhoudingen in Hulst

Toegevoegd: 07-03-2011, 13.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - Afgelopen zondag zijn in Hulst boetes uitgeschreven en zijn twee mannen aangehouden.


Twaalf mannen werden rond 00.00uur in de Overdamstraat betrapt en ter plekke bekeurd wegens wildplassen tegen verschillende gebouwen. Dit ondanks het feit dat de gemeente, plaszuilen heeft laten neerzetten op verschillende locaties in de binnenstad.

De politie heeft alle wildplassers een bekeuring overhandigd van 100 Euro per persoon. Een 33-jarige inwoner uit Hulst werd mishandeld door een 24-jarige plaatsgenoot. De 24-jarige gaf de 33-jarige een vuistslag in het gezicht op het Cornelis de Vosplein rond 22.30 uur. Beiden zijn aangehouden en overgebracht naar Torentijd voor nader onderzoek.
 
Na onderzoek bleek dat de 33-jarige inwoner uit Hulst eerder dit jaar de werkzaamheden van ambulancepersoneel heeft verhinderd. In het kader van de landelijke aanpak agressie en geweld tegen hulpverleners werd deze man eveneens ingesloten in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (7-3-2011 om 22:12)
Goed zo, aanpakken die gasten.
Cookie-instellingen beheren