Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 206 km

Zakkenrollers bij carnaval

Toegevoegd: 08-03-2011, 10.35 uur
Door: Roland de Jong
VOGELWAARDE - In Vogelwaarde zijn in de nacht van maandag op dinsdag tijdens de Carnavalsviering elf personen bestolen door zakkenrollers.

De elf benadeelden misten geld, identiteitspapieren en een gsm. Van de dader(s) ontbreekt tot nu toe elk spoor.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (8-3-2011 om 13:20)
Vooral met karnaval, je spullen op je buik of borst in een speciaal tasje onder je karnavalskleding dragen, geen mens die daar zo maar bij kan. Jammer dat zulke personen altijd van deze gelegenheden gebruik maken om te krijgen wat ze willen.
Colinda (8-3-2011 om 11:39)
Schandalig, dat je al niet meer gewoon lekker kunt carnavallen; blijf van andersmans spullen af! Het jammere is, dat ws de daders niet gepakt worden, en de gedupeerden alles zelf opnieuw aan moeten schaffen en helaas is mijn dochter een van de gedupeerden!
Marleen (8-3-2011 om 11:06)
Ongelofelijk zelfs met carnaval ben je niet veilig wat een dommper op de feest vreugede zeg hoop dat ze die lui snel pakken maar ja de politie drink liever koffie dan iets te doen zo zijn ze
Cookie-instellingen beheren