Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Jeugdige inbrekers opgepakt

Toegevoegd: 11-03-2011, 21.04 uur
Door: Roland de Jong
SINT JANSTEEN - De politie heeft donderdagmiddag twee 14-jarige jongens aangehouden voor twee woninginbraken en één inbraakpoging.

De twee jongens, één uit de gemeente Hulst en één uit België, pleegden hun eerste inbraak in januari in een woning aan Plein de Mate in Sint Jansteen. Op zaterdagmiddag 5 maart pleegden ze wederom een inbraak in een woning aan de Meidoornstraat.
 
Even daarvoor hadden ze ook al geprobeerd in te breken in een woning aan de Linde maar dit mislukte. Beide jongens zijn gisteren na verhoor weer in vrijheid gesteld maar zullen ter zijner tijd voor de kinderrechter moeten verschijnen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (12-3-2011 om 12:51)
Jaappie: "zulke dingen probeer je nou eenmaal uit"????? En jij vind dat normaal???? Niks geleerd dus. Jammer hoor!
MotoRob (12-3-2011 om 10:52)
Opsluiten en een poosje op water en brood laten leven is geen kindermishandeling maar een opvoedkundige maatregel, niet de ouders maar deze 2 jonge criminelen moeten heropgevoed worden, dit zijn geen kwajongensstreken meer.
Jaappie (12-3-2011 om 10:47)
Waar slaan al deze poep reacties op! ik zelf heb ook wel wat geflikt en dat was de kick, zulke dingen probeer je nou eenmaal uit! dit word wel rond de 100u taakstraf, jongens jullie zijn genaaid. ben net klaar met me straf en werd helemaal gek! duss suc6 ermee.
Pieter (12-3-2011 om 10:46)
Judge dredd je zou die kinderen belonen annie heeft gelijk alleen 6 weken kan beter 60 jaar of vingers eraf net als in andere landen.Je moet met je p..ten van anderen zijn spullen afblijven.
Bertus (12-3-2011 om 10:02)
@Judge, ik weet uit ervaring dat ouders lang niet altijd onverantwoord zijn. Maar de ellende komt echt wel op hun bordje hoor! Laat de kids een paar dagen in een politiecel, dat heeft voor sommigen al effect. Verhoren, vrijlaten, buro-halt en evt schade vergoeden leert de jeugd niet van.
Voor hoge gevangenistraffen (12-3-2011 om 09:30)
Annie 6 weken zeg je beter 6 jaar opsluiten zonder vervroegde vrijlating
Cookie-instellingen beheren