Auto van de dijk bij Ovezande

Toegevoegd: 13-04-2011, 00.25 uur - Update: 13-04-2011, 11.56 uur

De man kwam onder aan de de dijk tegen een boom tot stilstand.
De man kwam onder aan de de dijk tegen een boom tot stilstand.
1
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets
OVEZANDE - Bij Ovezande is dinsdagavond een automobilist met zijn auto van de dijk gereden en tegen een boom gebotst.

Het ongeval vond rond 23.15 uur plaats op de 's-Heerenhoeksedijk. Onder aan een dijk stond een auto tegen een boom. De bestuurder was bij kennis en niet zichtbaar gewond. In de auto hing een alcohollucht. De bestuurder  zat niet bekneld.

Hem werd gevraagd uit zijn auto te komen maar dat weigerde hij en deed zijn portieren op slot. Brandweer en ambulance waren ook ter plaatse gekomen. Uiteindelijk is de man uit zijn auto 'gepraat'.

Na controle door ambulancepersoneel werd hij aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. Daar was hij het niet mee eens en reageerde verbaal agressief richting de agenten.

Ook tijdens de rit naar het politiebureau bleef de man agressief tegen de agenten. De Goesenaar probeerde één van hen te bijten, de ander werd geschopt op de arm en schouder. Beide agenten hebben hiervan aangifte gedaan.

Op het politiebureau weigerde hij mee te werken aan de ademproef waarvoor proces-verbaal werd opgemaakt. Uit navraag bleek ook dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. 
 
De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jewannes (13-4-2011 om 17:55)
Deze man nooit z'n rijbewijs meer terug geven. Laat hem de rest van z'n leven maar lopen of met openbaar vervoer reizen. Nu is er niemand anders gewond geraakt maar voor hetzelfde geld rijdt hij iemand dood. Iedereen maakt wel eens een fout in z'n leven maar leg je er bij neer en onderga je straf
Goesegans (13-4-2011 om 08:37)
Is 6 x politie niet een beetje overdreven?
I.izeboud (13-4-2011 om 08:17)
Zo te zien was het op een rechte stuk weg of te hard gereden als je niet bekend ben daar kun je je wel eens vergissen in de bochten in het donker best een gevaarlijke weg.Dus belangrijk om je daar aan d e snelheid te houden .
Starlight krachten (13-4-2011 om 01:18)
Ja je weet egt dat er maximaal 60 boorden staan en ok boomen die auto is voor hem de laatste keer