Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 10 km

Gewonde bij ongeval in Sluis

Toegevoegd: 15-04-2011, 00.14 uur
Het eenzijdige ongeval op de Rondweg in Sluis.
Het eenzijdige ongeval op de Rondweg in Sluis.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
SLUIS - Bij een eenzijdig ongeval in Sluis is donderdagavond één persoon gewond geraakt.

Rond 21.40 uur verloor een bestuurder van een personenauto op de Rondweg de controle over zijn voertuig. De auto kwam zwaar beschadigd tot stilstand. Omdat niet duidelijk was of de bestuurder zelfstandig uit de auto kon komen werd ook de brandweer opgeroepen.


Toen de hulpdiensten ter plekke kwamen bleek dat de inzittende al zelfstandig uit de auto was gekomen. Het slachtoffer is onderzocht door het personeel van een ambulance.

Over zijn letsel is niks bekend. Ook de toedracht van het ongeval is onduidelijk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Blaakman Patrick (17-4-2011 om 14:07)
Mijn verwondingen zijn kneuzingen en verekkingen op het boven lichaam. Door mijn gordel te dragen ,ook vooral omdat ik stevig doorelkaar geschud ben. Had ik mijn gordel niet om dan zou het veel erger kunnen zijn.Ben blij dat ik het nog na kan vertellen! De omstandigheden van het ongeval.Gevaalijke w
Voorbij ganger (17-4-2011 om 13:38)
Heb comentaar op het afzetten van de politie. ik kwam van sint anne ,en wilde richting draai brug ,rotonde was afgezet.ik rijd naar toversluis pak de ventweg, kom ik die auto tegen op zijn kant.iweet dat het moeilijk is om alles af te zetten met 2 politie autos in heel west zeeuws vlaanderen .
Dhr. Dommeslingers (15-4-2011 om 15:15)
Kan zien aan het kenteken dat het een belg is, dus zo raar sta ik er niet van te kijken
Alfred (15-4-2011 om 09:39)
Hoe krijg je dat nu voor elkaar?
Cookie-instellingen beheren