Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldief bedreigt politieagent

Toegevoegd: 11-05-2011, 20.58 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de Paul Krugerstraat in Vlissingen werd woensdag rond 17.00 uur een 40-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van winkeldiefstal.

De man had in een supermarkt aan de Hermesweg een sixpack bier gestolen en was er, nadat hij een van de medewerksters had weggeduwd, op de fiets vandoor gegaan. In de Paul Krugerstraat hield de politie een man staande die voldeed aan het signalement.


Een getuige van de winkeldiefstal was de winkeldief na gereden herkende de man die bij de politie stond. Hierop werd de 40-jarige Vlissinger aangehouden. De winkeldief had de blikjes onderweg weggegooid, ze zijn later terug naar de winkel gebracht.

De verdachte bedreigde verbaal de getuige en een van de agenten.  De agent heeft aangifte gedaan van bedreiging. Om 20.00 uur is in de Scheldestraat in Vlissingen een 45-jarige Middelburgse man aangehouden op verdenking van eventuele medeplichtigheid. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter (12-5-2011 om 11:12)
@Marco: ongelofelijk hoe sommige mensen - zoals jij - het opneemt voor daders. Die man heeft iets GESTOLEN en BEDREIGT vervolgens nog de politie en getuige ook. En die moeten dan niet zeuren? Nee met mensen zoals jij komen we er wel! Normaal doen tegen hulpverleners, klaar!
Rinus (12-5-2011 om 10:04)
@Marco voor je nog meer wijzen uitspraken gaat doen, het woord lul is geen bedreiging maar een belediging. bedreiging is strafbaar als je iemand met de dood of zwaar lichamelijk letsel bedreigd.
Adri (12-5-2011 om 09:48)
@Marco;....en een grote bek opzetten omdat je geen six-pack mag jatten is niet kinderachtig?
Marco (12-5-2011 om 08:54)
2) En als dat tegen mij zeggen dat ik het moet laten doen, niet op reageren....dan sla ik die persoon op zijn bek, als hij dat weer tegen mij zegt. Maar met wat heeft hij dan bedreid? Dat staat er niet bij, want als ze uitgescholden werden werdt hij ook meegenomen...wat ik al zei: Kinderachtig.
Marco (12-5-2011 om 08:50)
Hou nou toch eens op man met dat je bedreigd bent, pak 'm gewoon op voor wat hij gedaan heeft, ga niet zo kinderachtig lopen doen...we hebben allemaal geleerd om daar niet op te reageren ik ga dan ook aangifte doen als iemand mij LUL noemt, weet zeker dat ze dan zeggen, laat doen. (straks deel 2)
Mike (11-5-2011 om 21:56)
Wat ontzettend zielig: een six pack jatten en vervolgens de mensen die je aanhouden gaan bedreigen. GA TOCH WERKEN!!!
Cookie-instellingen beheren