Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk bij Lewedorp

Toegevoegd: 12-05-2011, 09.13 uur - Update: 13-05-2011, 18.04 uur
Door: Roland de Jong
LEWEDORP - Donderdagochtend vond op de Kasteelweg in Lewedorp een aanrijding plaats tussen twee fietsers. Een van hen, een 56-jarige man uit Goes, raakte hierbij ernstig gewond.


Een groepje van ongeveer tien jongeren reed van Nieuwdorp in de richting van Goes. In de berm, buiten de wei, liep een geit. Een 12-jarige jongen uit de gemeente Borsele reed in de richting van de geit en hoorde geroep. Hij stuurde direct terug naar rechts en werd daarbij tegen zijn stuur geraakt door de 56-jarige man die uit tegenovergestelde richting aan kwam fietsen.

Deze man viel aan de rechterzijde van de weg in de berm en raakte daarbij een paal van een afrastering. Hij raakte ernstig gewond aan zijn gezicht, arm en rug. De traumaheli kwam ter plaatse, maar de man is per ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.
 
De 12-jarige jongen heeft voor zover bekend geen letsel opgelopen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nieuwdorper (12-5-2011 om 16:10)
Inmiddels gaan de geruchten dat de gewonde met ernstig hoofd- rug- en beenletsel is opgenomen in het ziekenhuis in Rotterdam
S (12-5-2011 om 11:30)
Sterkte voor het slachtoffer, hulpverleners en omstanders.
Cookie-instellingen beheren