Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde na val van balkon

Toegevoegd: 21-05-2011, 11.42 uur - Update: 22-05-2011, 18.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Op de Korte Kerkstraat in Terneuzen is zaterdagmorgen een 64-jarige man uit Terneuzen van het balkon gevallen.  

Het ongeval vond rond 09.55 uur plaats. Tijdens het helpen bij een verhuizing viel de man door onbekende oorzaak over de rand van het balkon op de 1e etage en kwam met zijn hoofd op de grond of op de rand van een border terecht.
 
Twee ambulances en een traumahelikopter zijn ingezet om het slachtoffer te behandelen. Nadat de man gestabiliseerd was is hij overgebracht naar het ziekenhuis in Gent. Een arts van de traumahelikopter is met de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis. De man is met een grote hoofdwond opgenomen in het ziekenhuis.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren