Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bevrijding na ongeluk Nisse

Toegevoegd: 28-05-2011, 14.54 uur
Door: Roland de Jong
NISSE - Bij een verkeersongeval in Nisse zijn vanmiddag twee mensen gewond geraakt.

De aanrijding vond rond 13.30 uur plaats op de kruising van de Kruiningenpolderweg met de Krommezandweg. Een 40-jarige automobiliste uit Axel reed over de Kruiningenpolderweg in de richting van 's-Gravenpolder. Zij wilde linksaf de Krommezandweg inrijden en werd bij het voorsorteren van achteren aangereden door een 28-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele.


De voorste auto kwam door de aanrijding in de sloot aan de linkerkant van de weg terecht. Brandweerploegen uit Baarland en Goes kwamen ter plekke omdat uit de auto die in de sloot was beland iemand bevrijd moest worden. De bestuurster werd door de brandweer uit haar auto gehaald.

Twee ambulances en een motorambulance werden ingezet om de gewonden te helpen. Uiteindelijk zijn twee personen met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Over de aard en de ernst van hun letsel is nog niets bekend.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. Vanwege de botsing was de Kruiningenpolderweg enige tijd deels gestremd voor het verkeer.

De beide auto's zijn total loss.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Collega van de gele auto (9-6-2011 om 20:45)
Dat is gewoon erg dit is mijn collega' die in de gele auto :( Sterkte NEtta.. (L)
Cookie-instellingen beheren