Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig ongeluk Sas van Gent

Toegevoegd: 28-05-2011, 18.24 uur - Update: 29-05-2011, 16.22 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - Bij een eenzijdig ongeluk in Sas van Gent is zaterdagmiddag een 71-jarige man uit die plaats ernstig gewond geraakt.


Volgens de politie reed rond 16.35 uur op het Bolwerk een scooterrijder tegen een paal. De man reed over het Bolwerk in de richting van de brug en kwam door onbekende oorzaak ten val. De bestuurder kwam ongelukkig ten val en twee ambulances alsmede de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om het slachtoffer te helpen.

De gewonde is met ernstige verwondingen aan zijn hoofd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Gent. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend. De politie heeft ter plekke geen onderzoek uitgevoerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren