Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 105 km

Diverse inbraken in Zeeland

Toegevoegd: 06-06-2011, 11.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Afgelopen weekend werd er op diverse plaatsen in Zeeland ingebroken. De inbraken vonden onder andere plaats in Middelburg, Kwadendamme en Oud-Vossemeer.

In de Westmede in Middelburg werd in de nacht van zaterdag op zondag een keer ingebroken in een woning en ook werd een poging gedaan. Bij eerstgenoemde woning kwamen inbrekers tussen 00.00 en 10.30 uur de woning binnen. Deze werd doorzocht en er werden een geldbedrag en sieraden weggenomen. Ook vond in dezelfde nacht een poging inbraak plaats in deze straat.


Zondagmiddag omstreeks 15.00 uur ontdekte een bewoner van een woning aan de Ridderhofstraat in Kwadendamme dat er was ingebroken in zijn huis. Uit onderzoek bleek dat de dader(s) vermoedelijk is/zijn binnengekomen via een raampje. De woning werd doorzocht en uit de woning werden o.a. camera's,een pc, navigatiesysteem, dvd-spelers en geld weggenomen.

In de Bou Kooijmanstraat in Oud-Vossemeer is zondagmiddag ontdekt dat er was ingebroken in een woning. Hoe men de woning is binnengekomen is nog niet bekend, want er waren geen sporen van braak. Uit de woning is een geldkistje weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nicky (7-6-2011 om 08:34)
Hier in mijn dorp zijn er zat oostblokkers,we hebben er geen problemen mee.ze werken hard en laten de horeca ook iets verdienen.We zijn al 5 jaar bevriend met een bulgaarse familie en ik kan me geen betere buren indenken!! Er zit altijd kaf tussen het koren,maar dat heb je met bevolkingsgroepen!
Hennie (6-6-2011 om 18:13)
Natuurlijk mag niemand generaliseren (wettelijk dan), maar persoonlijk hou ik sinds kort elke "Oostblokker" bijzonder scherp in de gaten! Trouwens ook de ondernemers die deze lui hierheen halen!
Marleen (6-6-2011 om 15:20)
En de politie onderzoek de zaak maar doet als gewoonlijk niks
Cookie-instellingen beheren