Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 234 km

Tien inbraken Sint Philipsland

Toegevoegd: 09-06-2011, 12.22 uur
Door: Roland de Jong
SINT PHILIPSLAND - In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in 9 woningen in Sint Philipsland. Ook werd er ingebroken bij een school.

Het gaat om twee woningen aan de Langeweg en zeven aan de Noordweg. Terwijl de bewoners lagen te slapen werd hun woning doorzocht. De buit bestond alleen uit geld, in totaal een paar duizend euro.


Bij een woning aan de Noordweg werd(en) de dader(s) gestoord door de bewoonster. Die kwam rond 02.30 uur beneden en zag een manspersoon buiten voor het raam staan. Door hard te gillen, ging die persoon er snel vandoor. De vrouw belde vervolgens gelijk de politie.

Dezelfde nacht werd ook ingebroken in een schoolgebouw aan de Oudelandsepoort. Hier werd onder meer fotoapparatuur en een klein geldbedrag weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tholenaar (9-6-2011 om 18:59)
Het zijn dan 9 inbraken, de Oudelandsepoort ligt in Tholen, en niet in Anna-Jacobapolder. Spreek maar gerust van een inbraakgolf op Tholen & Sint-Philipsland.
Cookie-instellingen beheren