Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zoektocht naar vermeend slachtoffer

Toegevoegd: 14-06-2011, 00.25 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - De hulpdiensten zijn maandagavond lange tijd bezig geweest met het zoeken naar een slachtoffer van een vermeend treinincident.


Rond 22.25 uur kwam de melding binnen dat nabij de spoorwegovergang Sinoutskerkseweg bij 's-Heer Hendrikskinderen een passagierstrein van de NS een persoon had aangereden. Ambulancedienst, politie, brandweer en de traumahelikopter werden ter plekke gestuurd.

Toen de hulpdiensten arriveerden, bleek er in de buurt van de overgangen aan de Sinoutskerkseweg en de Wissekerkseweg geen slachtoffer te liggen. De trein bevond zich tussen de overgang Wissekerkseweg en 's-Heer Arendskerke. Zodoende werd de zoekactie naar die plek verplaatst. Ook nabij het viaduct over de Nieuwe Rijksweg werd echter niemand aangetroffen.

Zodoende werd de zoekactie verplaatst richting industrieterrein Eindeweg bij 's-Heer Arendskerke. Op een veld nabij de spoorlijn langs dit industrieterrein landde de traumahelikopter. Na een nieuwe zoekactie werd in overleg besloten dat de helikopter terug kon vliegen naar Rotterdam. De brandweer en de ambulancedienst bleven nog wel stand-by. Uiteindelijk werd, voor zover nu bekend, echter niemand meer aangetroffen.

Vanwege de vermeende aanrijding lag het treinverkeer vanaf 22.30 uur stil. Passagiers werden met bussen vervoerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Baas (14-6-2011 om 22:33)
Naja valse melding,er heeft sowieso iemand op het spoor gelopen maar ws is het gwn een grap van iemand geweest en is voorlangs gesprongen.machinist zei dat de persoon uit het zicht was verdwenen dus hij wist niet zkr of hij iets geraakt had.het schemerde al dus dat maakte het zoeken nie makkelijker.
Corina (14-6-2011 om 22:05)
Laat de melder maar het geintje betalen dan!
Ikke (14-6-2011 om 02:02)
Wat bizar vriendin van me zat in die trein. Zal t een valse melding zijn geweest? Heeft de conducteur niks hebben gezien dan?
Baas (14-6-2011 om 01:18)
Heel raar inderdaad dat ze niemand hebben gevonden. Ik zat in deze trein. We hebben tot 12 uur stilgestaan op deze plek. Trouwens, de passagiers zijn niet met bussen vervoerd.
Cookie-instellingen beheren