Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 54 km

Groep jongeren beledigt politie

Toegevoegd: 14-06-2011, 22.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Vanmiddag kwam er een melding bij Politie Zeeland binnen over overlast die veroorzaakt werd door een jongeman in de Bloemenlaan in Vlissingen.

Bikers van de Zeeuwse politie zijn poolshoogte gaan nemen en troffen een 26-jarige man aan in de Bloemenlaan. Tijdens het aanspreken van deze man sloeg hij één van de agenten in het gezicht. Hierop is de man aangehouden.


Tijdens deze aanhouding ontstond er een oploop van ongeveer 15 tot 20 jongeren uit de buurt die de agenten op niet mis te verstane wijze hun ongenoegen uitten over de aanhouding. Zij werden verzocht zich niet met de aanhouding te bemoeien en zich te verwijderen.

Sommigen gaven aan dit verzoek gehoor en anderen bleven zich op een provocerende wijze ophouden bij de agenten. Inmiddels waren er andere agenten ter plaatse gekomen om de 26-jarige man, in de politieauto, te vervoeren naar het bureau.

De 15 tot 20 jongeren vonden het toen nodig de agenten uit te schelden en te beledigen. Eén van de jongeren, een 18-jarige Vlissinger, is hierop ook aangehouden en overgebracht naar het bureau. Beide aangehouden verdachten worden op dit moment verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (17-6-2011 om 00:14)
@ aerepol .... Dus als een agent je beledig mag je er maar op los slaan? word een lekker zooitje dan. Ze moeten dat tuig gewoon het land uitzetten, terroriseren heel de boel daar en niemand die er wat aan doet. Zelfs de politie niet, want die mogen niet veel doen jammer genoeg.
Aerepol mi Juun (16-6-2011 om 21:17)
Agent gedroeg zich beledigend tegenover de man in de rolstoel, omdat meneer de agent dacht dat de man toch machteloos was, maar op eens een pats in z'n gezicht kreeg. Dat krijg je er van als je stoer komt doen als uitvoerende macht.
Oud bekende R (16-6-2011 om 18:09)
De politie hoeft zich door tuig niet te laten beledigen!!!!!! Flink afstraffen die hap of tijdelijk vast zetten. Maar het zijn niet alle jongeren maar een vaste groep schorem !!!!!
Brian (16-6-2011 om 17:39)
@#317 Dat is geen over last en moet idd kunnen. Als de politie gebeld wordt en ter plaatsen polshoogte komt nemen kunnen ze dat ook prima beoordelen. Maar als je dan als reactie meteen gaat schelden en slaan ? Zegt al genoeg denk ik #317 dat moet natuurlijk nooid kunnen
Burger (16-6-2011 om 16:45)
@Zeeuw, identiteit is allang bekend. Beeindigen van de huurovereenkomst geen optie, dan moeten ze toch ergens anders heen waar het opnieuw begint. Enige optie is enkeltje terug naar het rifgebergte, het liefst incl. familie.
#317 (16-6-2011 om 11:30)
Als iemand een jointje bij ze huis rookt is dat overlast , neetoch? als je met meer dan 3 mensen in de stad loopt mag je niet eens even stil staan om te praten of wat dan ook. dat ben ik spuugzat. en het maakt niet uit waar je vandaan komt er zijn ook genoeg blanke die hangen op straat.
Cookie-instellingen beheren