Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 42 km

Groep jongeren beledigt politie

Toegevoegd: 14-06-2011, 22.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Vanmiddag kwam er een melding bij Politie Zeeland binnen over overlast die veroorzaakt werd door een jongeman in de Bloemenlaan in Vlissingen.

Bikers van de Zeeuwse politie zijn poolshoogte gaan nemen en troffen een 26-jarige man aan in de Bloemenlaan. Tijdens het aanspreken van deze man sloeg hij één van de agenten in het gezicht. Hierop is de man aangehouden.


Tijdens deze aanhouding ontstond er een oploop van ongeveer 15 tot 20 jongeren uit de buurt die de agenten op niet mis te verstane wijze hun ongenoegen uitten over de aanhouding. Zij werden verzocht zich niet met de aanhouding te bemoeien en zich te verwijderen.

Sommigen gaven aan dit verzoek gehoor en anderen bleven zich op een provocerende wijze ophouden bij de agenten. Inmiddels waren er andere agenten ter plaatse gekomen om de 26-jarige man, in de politieauto, te vervoeren naar het bureau.

De 15 tot 20 jongeren vonden het toen nodig de agenten uit te schelden en te beledigen. Eén van de jongeren, een 18-jarige Vlissinger, is hierop ook aangehouden en overgebracht naar het bureau. Beide aangehouden verdachten worden op dit moment verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Burger (16-6-2011 om 11:21)
Rotvolk is het, heb er (helaas) 5 jaar gewoond, heb nu gelukkig een koophuis. Politie wordt er keihard uitgelachen. En zeg nou zelf, de Politie is ook een lachtertje. Liever kansloos flitsen dan echte problemen aanpakken. Heel Nederland heeft last van Marokkanen en de regenten doen er niets aan.
Zeeuw (16-6-2011 om 10:52)
Identiteit vaststellen van dit tuig. Er moet dringend een regeling komen dat ook de ouders kunnen worden aangesproken, bijv. door beeindiging huurovereenkomst van de woning. Dat werkt.
Omwonende (16-6-2011 om 09:20)
@bloemelaan: rolstoel of niet, als er overlast van diegene is, ookal staat hij bij zn eigen huis mag de politie er iets van zeggen. een politie agent in het gezicht slaan. laat hem maar een weekje kruipen zou ik zeggen
Mar (16-6-2011 om 08:24)
@ Bloemenlaan: Al zit je in een rolstoel; dat geeft je nog niet het recht om je asociaal te gedragen. Heel Vlissingen is jullie intimiderend gedrag spuugzat! Mensen durven daar niet eens meer te lopen; denk daarmaar eens over na! En respect?? Moet je verdienen knulletje....dat krijg je niet zomaar!
Brian (16-6-2011 om 06:57)
@Bloemelaan dus dan mag je schelden en slaan ? Jammer dat er van een groep van 15 tot 20 man Maar 1 is opgepakt. Optreden had beter en sterker gemoeten. Mensen mogen ook best meer respect tonen aan de Politie. werkt wel 2 kanten op
Hans der zeilen (15-6-2011 om 23:16)
Ik was er zelf bij aan het kijken het klopt dat deze agenten totaal geen respect hadden voor een gehandicapte die daar totaal geen overlast veroorzaakte, en dat er dan ook nog een onschuldig jongen word meegenomen die apart van dat groep was daar heb ik ook geen woorden voor, dat zoiets gedaan word!
Cookie-instellingen beheren