Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 47 km

Groep jongeren beledigt politie

Toegevoegd: 14-06-2011, 22.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Vanmiddag kwam er een melding bij Politie Zeeland binnen over overlast die veroorzaakt werd door een jongeman in de Bloemenlaan in Vlissingen.

Bikers van de Zeeuwse politie zijn poolshoogte gaan nemen en troffen een 26-jarige man aan in de Bloemenlaan. Tijdens het aanspreken van deze man sloeg hij één van de agenten in het gezicht. Hierop is de man aangehouden.


Tijdens deze aanhouding ontstond er een oploop van ongeveer 15 tot 20 jongeren uit de buurt die de agenten op niet mis te verstane wijze hun ongenoegen uitten over de aanhouding. Zij werden verzocht zich niet met de aanhouding te bemoeien en zich te verwijderen.

Sommigen gaven aan dit verzoek gehoor en anderen bleven zich op een provocerende wijze ophouden bij de agenten. Inmiddels waren er andere agenten ter plaatse gekomen om de 26-jarige man, in de politieauto, te vervoeren naar het bureau.

De 15 tot 20 jongeren vonden het toen nodig de agenten uit te schelden en te beledigen. Eén van de jongeren, een 18-jarige Vlissinger, is hierop ook aangehouden en overgebracht naar het bureau. Beide aangehouden verdachten worden op dit moment verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
HOCEIMA RE$PECT SHAB VLISSINGEN (15-6-2011 om 23:00)
Naar mijn mening die ik gelukkig hier vrijuit mag uiten in dit land, kan je niet weten waar hier aan vooraf is gegaan wie weet is de man geprovoceerd of gediscrimineerd, de enige wie de waarheid weet is de verdachte en de politie.
Johan (15-6-2011 om 22:35)
Wel er bij zeggen dat deze jongeman een pretshagje aan het roken was wat volgens mij ook niet toegestaan word door de gemeente vlissingen.. bedankt.
Cor (15-6-2011 om 22:06)
Goed optreden van de politie. laat niet met je spotten.Ouders waar zijn jullie???????
Bloemelaan (15-6-2011 om 20:32)
Wel er bij eggen dat jonge man in de brandgang bij zijn huis was en in rolstoel zit en dat de twee agenten gn enkele respect of begrip toonde voor deze jonge man
Adriaan (15-6-2011 om 20:27)
Vast een gemakkelijke jeugd achter de rug. Er zijn genoeg landen te noemen waar je zoiets niet hoeft te flikken. Misschien moeten ze eens op reis?
Marja (15-6-2011 om 19:35)
De bikers hadden gelijk de knuppel er overheen moeten laten rossen niet goedschiks dan maar kwaadschiks,maar zulk tuig zoekt toch elke keer weer een andere plek uit ,de ratten
Cookie-instellingen beheren