Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dak van auto geknipt na ongeluk

Toegevoegd: 16-06-2011, 09.49 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - De brandweer heeft vanochtend iemand bevrijd na een ongeluk bij 's-Heer Arendskerke.

Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 08.30 uur twee voertuigen met elkaar in botsing op de kruising Nieuwe Rijksweg - Nijverheidsstraat nabij bedrijventerrein Eindewege. In een van de auto's zat iemand die klaagde over haar nek. Zodoende werd de brandweer ter plekke gevraagd.


De brandweer heeft het dak van de auto geknipt. Vervolgens is het slachtoffer op een wervelplank uit de auto gehaald. De gewonde is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hulpverlener (16-6-2011 om 19:43)
@Marc: Er is geen protocol in de ambulancezorg wat zegt dat het dak eraf moet. Dat is simpelweg de interpretatie van de Ambuvpk. Hij/zij zal een goede reden hebben gehad, anders was de KEDspalk gebruikt en hoefde het dak er niet perse af. Iemand planken betekent niet automatisch het dak eraf.
Marc (16-6-2011 om 12:05)
Ik hoop dat het allemaal meevalt. Vaak gaat het dak er voor niets af omdat protocollen moeten worden gevolgd.
Robin janse (16-6-2011 om 11:50)
De politie zou op de nieuwe rontonde ook eens een week controleren op het gebruik hiervan die gaan nog eens klappen vallen door onjuist gebruik het wekt agressie op nl bij veel weggebrukers!
Pascal (16-6-2011 om 11:29)
Dit betrof een normale aanrijding van achter bij het stoplicht, DUS geen rood licht. Auto is daar veilig weg gezet voor het andere verkeer!
Kees (16-6-2011 om 10:14)
Nou zeer vaak wordt hier door rood gereden, sta hier niet van te kijken.
Cookie-instellingen beheren