Weerbericht:
Geleidelijk perioden met zon, morgen wolkenvelden en in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 31 km

Ernstig bedrijfsongeluk Ritthem

Toegevoegd: 21-06-2011, 12.26 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Bij een bedrijfsongeluk op het terrein van Verbrugge Terminals in Ritthem is vanochtend iemand zwaargewond geraakt.

Volgens de politie werd op het terrein aan de Engelandweg in industriegebied Vlissingen-Oost rond 10.55 uur iemand geraakt door een stuk staal. Het slachtoffer was wel bij kennis, maar voelde tintelingen in zijn benen. De traumahelikopter werd opgeroepen om de gealarmeerde motorambulance en ziekenwagen te assisteren.


De gewonde is uiteindelijk met spoed per ambulance overgebracht naar het Admiraal de Ruyterziekenhuis in Goes. De traumahelikopter is uiteindelijk naar Goes gevolgen. Daarom moest de brandweer stand-by staan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renz (6-9-2011 om 04:02)
Even voor de gene die vinden dat het er wel veilig is mijn naam is renz, ja ik ga niet anoniem. ik zit nu drie jaar thuis met een dooie rechterarm en een kapote knie de verzekerings partijen zijn nog steeds bezig met een voorschotje hier en daar 14 jaar ervaring zegt nks
Paleface (25-6-2011 om 18:03)
Onmacht? een goed veiligheidsrondje had al geholpen.de paal (geen lading maar deel vh schip) stond in een koker binnen het draaibereik vd kraan en was niet geborgt.
Verbruggenaar (23-6-2011 om 20:50)
Er wordt daar altijd wel veilig gewerkt maar er zijn altijd momenten dat er net iets misgaat . ik ken het verhaal van deze en vorige keer. en kan je zeggen dat het paar weken terug onmacht was zelfde als deze keer. maar zoals er al gezegd is zeeuwen moeten tegenwoordig altijd wat te klagen hebben
Staffie (23-6-2011 om 19:19)
Patricia lees de reactie van "docker" eens die heeft gelijk ,op de weg gebeurt er ook heel vaak iets en dat zijn ook opgeleide werkmensen die dat overkomt net als op de haven waar per dag ook honderden mensen werken.
Patricia (23-6-2011 om 11:49)
@Staffie gebeurt HELAAS ook wel eens wat nou er gebeurt VAAK wat daar weet niet of je het bijhoud maar DAAR IS HET VAAK RAAK
Ron (23-6-2011 om 06:37)
Daar gebeurt echt altijd wat en wanneer mensen arbeidsongeschikt thuiszitten en niet meer kunnen werken zetten ze er een heel legertje advocaten op om de letselschade uitkering zo laag mogelijk te houden.
Cookie-instellingen beheren