Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Dak van auto na ongeluk Westdorpe

Toegevoegd: 22-06-2011, 18.27 uur - Update: 22-06-2011, 23.09 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - De brandweer heeft vanmiddag het dak van een auto geknipt na een eenzijdig ongeluk op de Finlandweg in Westdorpe.


Door nog onbekende oorzaak was de bestuurder van een personenauto rond 16.40 uur op bovengenoemde weg tegen een boom gereden. In eerste instantie werd alleen de ambulancedienst ingeschakeld, maar later werd gemeld dat er sprake was van een beknelling en zodoende rukte toen ook de brandweer uit.

De bestuurder, een 29-jarige Pool, is eerst nog zelf uit de auto gestapt, maar op advies van een getuige terug ingestapt. Hij klaagde over zijn nek en zodoende werd het zekere voor het onzekere genomen. De brandweer heeft het dak van de auto geknipt en de gewonde is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Daar bleek dat het opgelopen letsel meeviel.

Vanwege het ongeluk was de weg enige tijd afgesloten. Uit het voertuig lekte vloeistof. De brandweer heeft korrels op de vloeistof gegooid om deze zo grotendeels op te laten nemen. De wegbeheerder zal de weg volledig reinigen.

De auto is weggesleept. Het voertuig is total loss.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (15-7-2011 om 23:08)
Beetje late reactie, net trug van vakantie. @Kees...wijze les: laat iemand na een ongeval (waar je getuige van bent en dus snel bij bent) niet even in jouw auto zitten, want klaagt hij/zij over de nek gaat ook jou dak eraf zonder dat jij dat ongeval hebt gehad.
@ kees (25-6-2011 om 12:23)
Kees, dat moest omdat je eigenlijk niet meer mag bewegen met nekletsel. Maar dan had ie beter naast zn auto kunnen gaan liggen met een jas of iemands knieen rond zn hoofd geklemd als nekfixatie, scheelt knippen en veel tijd.
Kees (23-6-2011 om 19:31)
Waarom moest dat dak er dan vanaf????? Als je zelf kan uit en instappen?
K&J (23-6-2011 om 00:37)
Stap maar terug... In dat wrak???
Docker (22-6-2011 om 23:18)
Flinke klap geweest zo te zien.. sterkte voor de bestuurder.
Cookie-instellingen beheren