Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 302 km

Vlissinger zwaar mishandeld

Toegevoegd: 27-06-2011, 17.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zondag rond 03.00 uur werd een 24-jarige Vlissinger in de Gerbrandystraat in zijn woonplaats zonder reden of oorzaak door enkele personen mishandeld.

Het slachtoffer stond met twee vrienden te praten toen een onbekende man aan kwam lopen die ruzie zocht. Hij begon te vechten met de 24-jarige man. Ze vielen allebei en de 24-jarige verloor het bewustzijn. Vervolgens kwam er een auto aan waaruit twee mannen stapten die tegen het hoofd van de 24-jarige man gingen schoppen. De mannen zijn daarna weggereden in de richting van Koudekerke.


Het slachtoffer is met de ambulance naar Goes gebracht, waar bleek dat hij een gebroken neus, een lichte hersenschudding, twee blauwe ogen, een bult en schaafwonden op zijn voorhoofd had opgelopen. Zondagavond werd de eigenaar van de auto, een 20-jarige Vlissinger, aangehouden en in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (27-6-2011 om 19:59)
Gekker worden? het is toch al te gek deze asocjalen horen achter slot en grendel en verdienen geen plaats in deze toch al min of meer problematische maatschapij graag een ieder die iets weet of heeft gezien dit melden Was het trouwens een zwarte Lexus?
Jedidja (27-6-2011 om 19:46)
...3 uur in de nacht is het meestal niet zo heel druk, marijke.... :-( ik denk dat de daders flink dronken waren, anders doe je zoiets toch niet?? flink straffen idd... sterkte voor de mijnheer. s nachts kun je niet meer alleen over straat. het beste sowieso niet s nachts over straat.
Ed (27-6-2011 om 19:24)
Iemand die bewusteloos is in het gezicht schoppen, dit is te gek voor woorden. Hopelijk krijgen ze de daders te pakken en worden ze flink gestraft. Als ze lef hebben dan komen ze oprecht hun excuus aanbieden. Hulde aan de jongens die het slachtoffer hebben geholpen! Sterkte voor het slachtoffer.
MotoRob (27-6-2011 om 19:23)
Dus zijn 2 vrienden stonden toe te kijken hoe hij in elkaar werd geslagen? Zou voor mij einde vriendschap betekenen.
Jeroen (27-6-2011 om 18:36)
Stoer zeg, met meerdere tegen 1. Hoop dat de 24 jarige de gezichten nog kent en verhaal gaat halen bij de heertjes. Als je nou iemand zoekt die met je mee wil? Bij deze loop ik graag ff mee. :- )
Lion (27-6-2011 om 18:34)
triest voor woorde maar das tegenwoordig normaal iemand die buiten bewust zijn is toch nog door trappen op hoofd,is voor mij poging tot doodslag
Cookie-instellingen beheren