Weerbericht:
Vrij zonnig
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee inbraken in cafés Goes

Toegevoegd: 03-07-2011, 17.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de nacht van vrijdag op zaterdag is er ingebroken in een horecagelegenheid aan de Grote Markt in Goes. In het pand zijn kassaladen en een gokautomaat opengebroken.

Er is een geldbedrag van vele honderden euro's weggenomen. Om binnen te komen is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

In dezelfde nacht is er ingebroken in een horecagelegenheid aan de Korte Kerkstraat in Goes. In het pand is een sigarettenautomaat opengebroken. De inhoud is weggenomen.

Verder zijn uit het pand gereedschappen met onbekende waarde en een geldbedrag van enkele honderden euro's weggenomen. Om binnen te komen is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
An (4-7-2011 om 16:29)
@den Adriaan: Je bent zeker zo'n type die een fiets meeneemt als iemand vergeet em op slot te zetten, onder het mom "eigen schuld, dikke bult"? Nooit gehoord dat je af moet blijven wat niet van jou is? Wat een voorbeeld geef je hier zeg bah. Schaam u zelf.
@den Adriaan (4-7-2011 om 13:06)
Wat voor stomme opmerking is dat nou weer? Automaten worden vaak niet eens door de eigenaren zelf verzorgd maar door een bedrijf die ze plaatst, het enige wat de eigenaar doet is geld incasseren van het bedrijf die het plaatst... verder gewoon verzekeringswerk...
Esther (3-7-2011 om 22:36)
Den adriaan: dit slaat nergens op... die gasten moeten gewoon met hun poten van ander mans spullen afblijven... ok ze hadden het er uit moeten halen maar kom op zeg eigen schuld dikke bult slaat dus werkelijk nergens op!!
VdVonck (3-7-2011 om 19:50)
Gelukkig hangen er genoeg camera's in de binnenstad én in de meeste cafe's!
Den Adriaan (3-7-2011 om 17:39)
Als er honderden euro's inzaten ???? geven de eigenaren er niet zo veel om lijkt mij; anders waren de automaten wel leeggehaald, te veel werk natuurlijk!!! eigen schuld dikke bult!!