Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kind gewond na val op schoolplein

Toegevoegd: 08-07-2011, 21.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRUININGEN - Bij een basisschool in Kruiningen is vrijdagavond een kind gewond geraakt na een val.
 
Het ongeval vond rond 19.20 uur plaats op het schoolplein bij de school aan de Marconistraat. Door nog onbekende oorzaak kwam het kind ten val bij een van de speeltoestellen. Omdat de verwondingen ernstig leken werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze is enkele straten verderop op een grasveld geland.


Het kindje is, met onbekende verwondingen, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jet (10-7-2011 om 03:06)
@jan er staat nergens dat de traumaheli onverrichtte zaken is weggegaan. Zij hebben wel degelijk hulp verleend. De verwondingen zullen dan ook nadien niet meer zo ernstig zijn dat het kindje met een heli wegmoest maar een ambu al voldeed. Oordeel niet te snel als je er niks van af weet.
Dima (9-7-2011 om 23:24)
@Jan, Ze komen in actie alleen wanneer de situatie bijzonder ernstig is en de ambulance niet snel genoeg ter plaatse kan zijn !! Om te voorkomen dat de situatie ''uit de hand loopt'' en er sowieso hulpverlening op tijd zal zijn ;dus liever 10 keer tevergeefs dan 1 keer TE LAAT ! begrijp je dat ??
Buurt bewooner (9-7-2011 om 23:14)
@marijke het is een school/speeltuin dat wou de gemeente daarom speelen er kinderen @jan de trauma helie is niet voor niets opgeroepen die heef geholpen met een been trug in de kom te plaatsen omdat die er uit was word er gezegt en dat konden de broeders niet alleen!!!
M (9-7-2011 om 23:11)
@Marijke: Ja, wat maakt het uit of kinderen na sluitingstijd op een school spelen of gewoon in een speeltuin. Een speeltuin is een speeltuin.
Peter (9-7-2011 om 22:36)
Het schoolplein is in samenspraak met de gemeente na schooltijd opengesteld, dus iedereen mag er spelen. het kind was 10 jaar en mag dus wel allen op pad. O ja, het kind is er gelukkig met een hersenschudding vanafgekomen (dit bleek achteraf in het ziekenhuis maar het leek eerst ernsiger).
J.fox (9-7-2011 om 22:35)
Teneerste wat een stelletje ouwe wijfen hier. Hoe kan 112 van te voren weten dat er geen trauma helikopter niet nodig is in sommige gevallen? nee laten we hem maar 20 m na ongeluk vertrekken. dan kan het al te laat zijn Wie zegt dat er geen volwassene bij waren joh was je erbij?
Cookie-instellingen beheren