Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Diefstal via babbeltruc Kloosterzande

Toegevoegd: 20-07-2011, 12.26 uur
Door: Roland de Jong
KLOOSTERZANDE - Dinsdag tussen 13.00 en 13.30 uur werd de bewoner van een woning op de Groenendijk in Kloosterzande het slachtoffer van een babbeltruc.


Een echtpaar met een klein kindje kwam bij hem aan de deur. Zij hingen een zielig verhaal op dat ze geen geld hadden, dat hun kind al meer dan een dag niet gegeten had en of hij ze geld konden krijgen voor melkpoeder.

De man heeft het stel binnengelaten wilde hen melk geven, maar dat was niet goed, ze wilden geld hebben. Het gezin is alles bij elkaar ongeveer een uur in de woning geweest. Toen ze weer weg waren bleken er een laptop en een gsm met oplader verdwenen te zijn.

Het gaat om een man en een vrouw met een getint Oosteuropees uiterlijk in de leeftijd rond de 40 jaar. De vrouw heeft lang zwart haar en een slank postuur. Zij droeg het kind op haar arm. De man heeft kort, zwart achterover gekamd haar. Ze zijn weg gereden in een oude, donkerkleurige auto, mogelijk een Nissan Sunny, voorzien van een buitenlandse kentekenplaat.

De politie wil graag in contact komen met mensen die aanvullende informatie over deze mensen hebben. Zij worden verzocht te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (21-7-2011 om 07:41)
Weer typisch voor oosteuropees tuig die hier komen met maar 1 doel, en dat is uitzuigen en stelen wat ze stelen kunnen. Ongelooflijk ook dat mensen hier nog in trappen.
Naief (20-7-2011 om 22:52)
Monique moet eerst slachtoffer worden denk ik!
Usdijk (20-7-2011 om 21:37)
Niet te geloven!! hoe laag kun je zijn en dan nog een onschuldig kindje er bij gebruiken.
Monique (20-7-2011 om 19:59)
En ten tweede, wat een trieste reacties over afkomst van deze dieven. En negatief gedoe over 1 europa. Denk toch eerst een na voor je iets opschrijft. Wat maakt het nu uit welke afkomst ze hebben. Alsof er geen autochtonen zijn die zulke dingen doen. Het is hoe dan ook fout, wie het ook doet!
Zielig hoor (20-7-2011 om 19:57)
Zulke mensen weten hoe ze op iemand moeten inpraten, ze spelen in op je gevoel. En ik vind het erg laag dat er dan maar gezegd word, ja je word gewaarschuwd dus dom als je erin trapt. Alsof ze zich voor hun lol laten bestelen.. denk voor je reageerd want jullie zijn nog dommer!
Monique (20-7-2011 om 19:56)
Wat erger ik me aan de gegeven reactie t.a.v. dit artikel! Hoezo eigen schuld van de bewoner? Niemand hoort spullen van een ander mee te nemen. Bewoner wilde mensen helpen en helaas is hier misbruik van gemaakt.
Cookie-instellingen beheren