Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
71 files van totaal 243 km

Jongetje ten val op Boulevard

Toegevoegd: 03-08-2011, 14.37 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is vanmiddag een jongetje over de reling bij de Boulevard gevallen. Hij raakte gewond.

De jongen maakte zijn onfortuinlijke val van circa drie meter rond 13.30 uur nabij de Boulevard Bankert. De strandwacht, de politie, de ambulancedienst en de Rotterdamse traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen.


De helikopter werd uiteindelijk niet ingezet. Strandwachten van de strandbewaking Vlissingen verleenden eerste hulp waarna ambulancemedewerkers het jongetje stabiliseerden. De 9-jarige jongen is zonder spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Hij liep hoofdletsel op.

Het gebeurt elk jaar wel een paar keer dat er iemand vanaf de Vlissingse Boulevard op het lager gelegen strand of de glooiing valt. De strandwacht heeft in het verleden ouders al eens opgeroepen goed op hun kroost te letten als zij zich in de buurt van de railing begeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brabo'se houd niet van smoesjes (4-8-2011 om 15:18)
@ zeeuwse, mee eens, maar als iedereen dat dan weet, waarom zijn er dan zoveel ouders bezig met hun smartphone o.i.d.? ze weten toch dat daar ongelukken van komen volgens u ? omdat ze duidelijk dan niet opletten ? en wiens verantwoordelijkheid is dat denkt u ? juist, van de ouders dus. geen smoesjes
Zeeuwse (4-8-2011 om 12:18)
Sjonge, hebben jullie niks beters te doen dan de Ouders te veroordelen?weten jullie hoe het gebeurd is dan?Iedereen weet dat je met kids,ogen te kort komt!! Ik wens het kind beterschap toe en hoop dat het mee mag vallen,Ouders, veel sterkte, jullie hebben vast de schrik van je leven gehad!!!
John (4-8-2011 om 12:13)
Dat is nog niets dat ze kinderen daar gewoon op de reling laten lopen, zie het ook wel gebeuren bij Michieltje, daar donderen ze nog van een stukje hoger naar beneden.
West-middelburger (4-8-2011 om 11:26)
@ oost-souburger, ja ? wie moet en dan op de kinderen letten ? juist ja, de ouders ! niet ik, de politie of de strandwacht, de ouders zelf dus ! het is niet mijn kind hoor ! nee, laat ze maar lekker op de rand van de afgrond spelen, dat is zeker goed ouderschap ? gewoon aanklagen kindermishandeling.
Engeltje (4-8-2011 om 10:52)
Wat een berichten allemaal en is het niet makkelijk om de gemeente of strandwacht de schuld te geven. Ouders blijven verantwoordelijk voor hun kinderen tot hun 21 ste kinderen zijn vaak onverstelbaar maar daar moet je als ouders op letten. Ik heb er zelf een van 6 en daar moeten wij ook op letten
Dini (4-8-2011 om 10:40)
Je laat je kind toch ook niet zomaar op de trap lopen,of op de weg? Eerst leren hoe ze met een nieuwe situatie om moeten gaan.Je bent als ouders zelf verantwoordelijk.
Cookie-instellingen beheren