Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongetje ten val op Boulevard

Toegevoegd: 03-08-2011, 14.37 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is vanmiddag een jongetje over de reling bij de Boulevard gevallen. Hij raakte gewond.

De jongen maakte zijn onfortuinlijke val van circa drie meter rond 13.30 uur nabij de Boulevard Bankert. De strandwacht, de politie, de ambulancedienst en de Rotterdamse traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen.


De helikopter werd uiteindelijk niet ingezet. Strandwachten van de strandbewaking Vlissingen verleenden eerste hulp waarna ambulancemedewerkers het jongetje stabiliseerden. De 9-jarige jongen is zonder spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Hij liep hoofdletsel op.

Het gebeurt elk jaar wel een paar keer dat er iemand vanaf de Vlissingse Boulevard op het lager gelegen strand of de glooiing valt. De strandwacht heeft in het verleden ouders al eens opgeroepen goed op hun kroost te letten als zij zich in de buurt van de railing begeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ouder (3-8-2011 om 15:22)
Schrikken zeg. Heel veel beterschap voor dit jongetje en hopelijk vallen de verwondigen mee.
Pieter (3-8-2011 om 15:11)
Eigen schuld, ouders moeten meer op hun kinderen letten!!!!!!!
Piet (3-8-2011 om 15:01)
dat ouders op hun kinderen moeten letten daar ben ik het mee eens,maar kinderen zijn onvoorspelbaar want daar zijn het kinderen voor,de gemeente zou er ook gaas of een net achter kunnen plaatsen.en wat meer trappen naar het strand kunnen plaatsen,maar dit brengt niets op een overhangend terras wel
Cookie-instellingen beheren