Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Jongetje ten val op Boulevard

Toegevoegd: 03-08-2011, 14.37 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is vanmiddag een jongetje over de reling bij de Boulevard gevallen. Hij raakte gewond.

De jongen maakte zijn onfortuinlijke val van circa drie meter rond 13.30 uur nabij de Boulevard Bankert. De strandwacht, de politie, de ambulancedienst en de Rotterdamse traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen.


De helikopter werd uiteindelijk niet ingezet. Strandwachten van de strandbewaking Vlissingen verleenden eerste hulp waarna ambulancemedewerkers het jongetje stabiliseerden. De 9-jarige jongen is zonder spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Hij liep hoofdletsel op.

Het gebeurt elk jaar wel een paar keer dat er iemand vanaf de Vlissingse Boulevard op het lager gelegen strand of de glooiing valt. De strandwacht heeft in het verleden ouders al eens opgeroepen goed op hun kroost te letten als zij zich in de buurt van de railing begeven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (3-8-2011 om 19:55)
Alles goed en wel, jongetje heeft verder niks ernstigs, maar de traumaheli wordt tegenwoordig wel heel snel opgeroepen... Maarja, beter teveel dan te weinig.
Robin (3-8-2011 om 18:54)
KOM!!!!! Laten we met z'n allen de gemeente de schuld geven. Laten we het straatbeeld meer verzieken met vangnetten en nog meer van die rotzooi. Kom op mensen... dit is gewoon een ongeluk. Je kan niet alles afdekken
Ouder (3-8-2011 om 18:31)
Lekker makkelijk gezegd Pieter. We kennen de situatie niet, dus niet oordelen aub.
Vlissingse (3-8-2011 om 18:19)
Jahoor kom op zeg een vangnet.Ik heb 2 kleine kinderen maar ik let gewoon goed op als ik daar loop.Dan kan je overal wel hekjes en vangnetten gaan plaatsen
Vlissinger (3-8-2011 om 17:58)
Zonde voor het jochie dat zijn ouders niet op hem letten. Helaas zie ik op de boulevard maar ook op andere plaatsen vaak dat ouders totaal geen aandacht aan hun kinderen schenken, terwijl jonge kinderen het gevaar niet zien. Dat zou toch een hoop ongelukken schelen.
Loes (3-8-2011 om 17:46)
Nee hoor gewoon ouders moeten op hun kroost letten en geen gaas en toeters en bellen,om er afschuwelijk kunstwerk van maken,heb liever dat men de hondenstrond tegen gaat wat een commentaar mensen,let nou op je kids. dit geval waren het toeristen
Cookie-instellingen beheren