Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 282 km

'Geweldsincident' in Nieuwdorp

Toegevoegd: 05-08-2011, 18.22 uur - Update: 07-08-2011, 19.35 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWDORP - De politie heeft vanmiddag in Nieuwdorp een man opgepakt naar aanleiding van een 'geweldsincident'. Dat is zojuist bekend geworden.

Volgens de politie kreeg zij rond 16.30 uur de melding binnen dat zich in het Zuid-Bevelandse dorp een gewelsdelict had voorgedaan. Wat precies de melding was, kan de politie nog niet zeggen. Agenten gingen na de melding ter plaatse en er werd in een woning een man opgepakt. De aangehouden man is een 39-jarige man de gemeente Borsele.


De man is naar Torentijd gebracht en de politie onderzoekt momenteel wat er precies is voorgevallen. De politie kan verder nog niets over de zaak kwijt. Het is bijvoorbeeld niet geheel duidelijk of er ook daadwerkelijk iemand gewond is geraakt en of er ook wapens zijn gebruikt. De man is in verzekering gesteld.

Nieuwdorp werd een week geleden ook opgeschrikt door een misdrijf. Toen werd een 36-jarige vrouw in een park doodgestoken door haar ex-man.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JO (5-8-2011 om 18:25)
De man werd niet in huis opgepakt maar buiten op straat omdat hij zijn huis uitkwam en toen dook de politie op de man. Met een mes iemand bedreigen moet je niet doen. Nieuwdorpers zijn nu erg alert, zeker na het incident van vorige week.
Cookie-instellingen beheren