Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vechtpartij Grote Markt Goes

Toegevoegd: 15-08-2011, 15.25 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Zondagavond omstreeks 23.30 uur meldden getuigen dat er een vechtpartij gaande was op de Grote Markt in Goes.

Agenten zijn direct met meerdere eenheden ter plaatse gegaan en troffen daar twee groepen mensen die op dat moment vooral verbaal agressief waren naar elkaar.


De agenten hebben getuigen gehoord, maar uit die verklaringen werd het hele verhaal nog niet duidelijk. Om die reden hebben zij twee personen aangehouden, zodat het verhaal op het bureau duidelijk zou worden.

Vermoedelijk is een ruzie ontstaan bij de botsauto's, omdat een 12-jarige jongeman iets te hard tegen een botsauto van een andere betrokkene gebotst zou zijn. Hierop is er tussen de twee betrokken partijen geduwd en getrokken en er zou een 'knietje' uitgedeeld zijn door één van de aangehouden verdachten.

Eén verdachte, een Goese man van 28 jaar oud, is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Hij wordt er van verdacht de andere verdachte, een 12-jarige Goesenaar, een knietje te hebben gegeven in zijn ribben. Hij wordt later gehoord door agenten.

De andere verdachte, de 12-jarige jongen, is op het politiebureau gehoord. Hij is door een GGD-arts onderzocht. Later is hij naar de HAP gebracht, omdat hij mogelijk gebroken ribben zou hebben opgelopen. Hij is al in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gekke henkie (16-8-2011 om 12:09)
Anoniempje, ik zou het slachtoffer en de politie gaan helpen dit op te lossen.wellicht sta je zelf ook nog wel eens er zo voor dan hoop je ook dat iemand je zal helpen...denk daar maar eens over na. 20 tegen 4 das pas laf.. van mij heeft de 28jr een flinke beer verdiend....
Peggie (16-8-2011 om 11:54)
Wat doen een 12 jarig kind nog buiten om half 12 in de avond heeft die geen ouders. Lekker makkelijk de volwassene de schuld geven weten zeker niet hoe erg die gastjes kunnen zijn... en ze zijn nooit alleen hoor.
*** (16-8-2011 om 11:01)
@anonieme getuige ... dat veranderd idd de zaak. Ookal benje 28 dan nog hoef je je niet te laten slaan ed. door kleine opneukertjes. Een knietje is dan nog heel beschaafd vind ik zelf.
Goeswest (16-8-2011 om 01:20)
@Potje daar zal je me niet mee hebben hoor had die munten van een vriend van me gekregen @ anonieme getuige zou je svp naar politie Goes kunnen bellen
CRB (16-8-2011 om 00:45)
Toch zit er in die botsauto's altijd een bepaald soort volk. Die met verbeten koppen proberen kindertjes van 5, 7, 9 of 11 keihard te rammen en pijn te doen. En dan vette lol hebben als dat lukt. Heb me bij de kermis in Vlissingen en Middelburg er ook weer om zitten verbazen? Ongelofelijk.
Renata (16-8-2011 om 00:13)
Zo, ben blij de reaktie v.d. anonieme getuige te lezen. Wat een a-sociaal ventje zeg. 12 jaar en dan op dat tijdstip nog op straat, zegt genoeg. Jochie of niet, wie kaatst moet de bal verwachten, ik had me er ook niet door laten slaan.Die man heeft zich nog ingehouden denk ik zo! Fijne maatschappij wordt het als men zich op die leeftijd al zo gedraagt, net zoals die snot-meiden in Middelburg waardoor een trein moest stoppen. Veel ouders leren hun kinderen geen respekt meer, is te lastig. Bah.
Cookie-instellingen beheren