Weerbericht:
Opklaringen, nevelig en lokaal mist. Overdag bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Geen files

AT ingezet in Vlissingen

Toegevoegd: 18-09-2011, 21.04 uur - Update: 14-11-2011, 18.47 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Het arrestatieteam (AT) van de politie is momenteel ingezet in Vlissingen. Dat gebeurt naar aanleiding van de schietpartij eerder vandaag.


De Schuitvaartgracht is afgezet. Het arrestatieteam heeft vanavond op twee locaties in het water langs de Schuitvaartgracht gedoken. Volgens politiewoordvoerder Alwin Don gebeurde dat naar aanleiding van aangetroffen sporen. In het water is gezocht naar andere sporen. Of dat wat heeft opgeleverd, is niet bekend.

Eerder op de avond heeft de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de Zeeuwse politie tussen de renovatiewoningen bij de Schuitvaartgracht gezocht. Politiemensen klommen onder meer over de balkonnen. Of er een verdachte of iets anders werd gezocht, is niet duidelijk. Woordvoerder Don kon daarover nog niets zeggen. Voor zover bekend is hier niets aangetroffen.

Toestand 

Uit het onderzoek tot nu toe blijkt dat het slachtoffer in zijn hoofd is geraakt. Er zijn volgens de politie meerdere schoten afgevuurd. Wat er precies is gebeurd, wordt onderzocht. De toestand van het slachtoffer is zeer kritiek. Hij ligt op de intensive care van het ziekenhuis in Goes. Berichten op twitter dat het slachtoffer zou zijn overleden, kloppen volgens de politie niet.

Getuigen
Het vermoeden bestaat dat veel mensen getuige van het schietincident waren, danwel kort daarna getuige waren van de hulpverlening. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht contact met de politie op te nemen. Mensen die door het incident ernstig zijn geschrokken, kunnen in contact worden gebracht met slachtofferhulp. Zij kunnen bellen naar het telefoonnummer van de politie 0900-8844.

Getuigen die anoniem informatie aan Politie Zeeland willen geven, kunnen contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE) van Politie Zeeland onder nummer 06-18176703. Bij de CIE is wordt de anonimiteit gewaarborgd.

Zie ook:
- Arrestatie schietpartij Vlissingen (18-09-2011)
- Man neergeschoten in Vlissingen (18-09-2011)

Volg ook de actuele updates op ons officiele Twitteraccount: kl
ik hier.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Crusader (20-9-2011 om 11:37)
@Piet t s juist de linkse kliek die streeft naar ontwapening! ten1e criminelen komen toch wel aan wapens.en je neemt wel goed bedoelende hun hobby af,ben zelfs voor verruiming van de wapenwet geef winkeliers 'n wapen net als in diverse staten daar,zal het tuig dan uitwijken naar belgie of duitslnd
Staffie (19-9-2011 om 12:03)
Piet.. Deze schutter is vast geen sportschutter en had denk ik ook geen wapenvergunning, en was dus gewoon een ** met een verboden wapen. dat verbod waar jij het over hebt had hier al niets uitgemaakt.
Job (19-9-2011 om 08:43)
Ik heb jullie nooit meer wat te melden. Zijn niet mijn wetshandhavers, niet willen opnemen van aangifte, niet willen verzamelen van bewijsmatriaal.Arme sloebers tellen normaal niet mee dan ook niet op ons rekenen. Wij hebben geen politie meer nodig ook wij verdedigen onszelf wel.
Te erg (18-9-2011 om 23:52)
Ik vind mensen die zo makkelijk beslissen iemand te doden enger dan die wapens.
Piet (18-9-2011 om 21:06)
Gelukkig komt er een verbod op (alle) semi-automatische vuurwapens én een verbod op het thuis bewaren van vuurwapens voor sportschutters. Zal Nederland ook echt een HÉÉL stuk veiliger van worden! Slaap lekker door (links) Nederland
Bewoner (18-9-2011 om 21:05)
Ben inderdaad erg benieuwd wat er gaande is aan de Schuitvaartgracht. Wemelt er van de politie en zelfs assistentie van de brandweer inmiddels.!